Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouho vydrží syrová krůtí játra?

Od: begi25® odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,v sobotu sem rozmrazil játru,ale zistil sem že my scházeji nejaké ingredience.Myslel sem že dneska ji dokončím ale dostal sem výslužku ze včera,takže nebudu ji délat ani dnes.Mám ji v kastrolku v lednici.Nebude zítra pozdé ji délat?Děkuji za radu.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, nebude. Když jsou v ledničce, tak vydrží. Zdravím!

hodnocení

2x

Nic se nestane, játra budou v pořádku ;)

hodnocení

1x

Jenom malý přípodotek" játra jsou pomnožné podstatné jméno, asi jako housle. Nemáte játru, ale játra (jako třeba nůžky, taky to není jedna nůžka, ale jedny nůžky).

liska5

Játru mají na Ostravsku. A to někde chodí do doktora s močem.

Super nářečí *smich*

Já vím, v Ostravě jsem studovala. Pro játru se jde do řeznika. Jenom mi to nedalo v rámci celkové osvěty.

@inzinyrka - skvělé nářečí, beze sporu *palec*

hodnocení

0x

Krůtí játra kupuji v Albertu zamražená po 1/2 kg, nejsou vůbec drahá, dělám je restovaná se šťouchanými bramborami a je to velice dobré jídlo. V lednici Vám játra vydrží, ale dneska si je už udělejte. Bude to prima oběd. Jaga.

Jinak jsem se zasmála, jsou to TA JÁTRA, jedno játro není. Stejně jako kalhoty, kleště tedy podstatné jméno POMNOŽNÉ. A jéje, inžinýrka to už napsala přede mnou. To je tak, když se nečte...

Na dovolené v létě byla s námi cizí rodina a pán chodil každé ráno do lesa. Víte, co tam dělal? Sbíral BEDLE. *smich* Ostatní sbírali bedly.

Lákalo mě to k veršování: Pepa HNEDLE našel BEDLE, všichni z toho byli VEDLE. *smich2*

*smich* tak bedle sbírám taky... u nás na střední Moravě.

liska5

Jinej zas chytá motýle. Prostě čím dál na východ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]