Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holení intimních partií

Od: lee* odpovědí: 12 změna:
Dobrý den, už jsem zoufalá a nevím co vyzkoušet.Mám problém s holením podpaží a hlavně klína.Holit po směru tak to není nikdy do hladka i z ostrou žiletkou.Jinak napřed po směru a nakonec proti směru tak pokaždý jsou červený pupínky.Ať použiju jakoukoliv žiletku, kvalitní pěnu na holení,olejíčky a po holení krémy na citlivou pokožku po holení, dětský pudr atd.Někdy se to dá jeden den vydržet ale ten druhý to vypadá blbě a bez holení se neobejde a než se mi stačí první pupínky zahojit tak jsou další.Všechno možný co jsem zkoušela nepomáhá.Používám před tím peeling.Zkoušela jsem i krém na holení,cukrovou pastu,epilátory ale podráždění mnohem horší.. Nemáte nějaké rady nebo zkušenosti aby se pokožka nepodráždila a byla hladká nebo co před a po použít?Už jsem z toho zoufalá a vždycky jsem se styděla a ještě víc před partnerem.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Neholit. Je to dočasná módní hloupost, která nemá opodstatnění a jak sama vidíš, tělo se tomu přirozeně brání.

Dočasná módní hloupost... *zed*

Proto používaly Egypťanky už 3500 let před Kristem k epilaci intimních partií cukrovou pastu... *smich*

gotrekzagary - Ano, je to dočasná módní hloupost. A jako každá móda se i tato nepravidelně opakuje. Možná to nepamatujete, ale před nějakými 40 (a více) lety jste o vyholenou ženskou prakticky nezavadil. O chlapovi ani nemluvě.

makak
A těch hlupaku, co podlehli nejaké módě holení vousů co je!

@magdon Nemůžete to brát jen podle toho našeho rybníčku. Zatímco u nás si soudružky neholily v osmdesátkách ještě pomalu ani kníry, tak na západ od Aše to bylo vcelku běžné už od šedesátých let (pominu-li herečky a lehčí děvy, které to praktikovaly už v období mezi světovými válkami). V sedmdesátkách to s érou Hippies šlo zpátky do přírodna, ale osmdesátky s vysoko vykrojenými plavkami a trikoty na aerobic opravdu bobříkům nefandily... ;)

Nemluvě o tom, že bráno do důsledku... porušuje @hlada pravidla, protože tazatelka se ptá na to jak holit a ne na to co rádce preferuje. :-D

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, neholit se zcela do hladka, ale pánským el. zastřihovačem vousů (který nedráždí pokožku, protože se jí přímo nedotýká a nedrhne ji) udržovat kožíšek v délce a tvaru podle Vašeho vkusu (nebo vkusu partnera). Zdravím!

P.S. Nepotřebujete nic dalšího - holí se nasucho.

pb®
A to se pak to strniště bude lízat, panečku.

Nemluvě o tom, jak to bude "příjemné" pro samotnou majitelku takového porostu.

liska5
hodnocení

2x

Napadá mne ještě depilační krém. Je víc druhů, např. Depiline... Nanesete a za pár minut stáhnete "uhynulé" chlupy i s krémem přiloženou špachtlí. Budete jak holátko. Zranění nehrozí, jen chloupky časem zarůstají stejně, jako po žiletce.

pb®
Depilační krémy obahují hydroxid, ten samý, co se jím čistí odpady. Kdysi dávno jem zkoušela na nohy, kousalo to neskutečně, na pipinu bych si hydroxid nedala.
liska5

Tak jsem si dala tu práci: Můj depilační krém obsahuje v malém množství dva hydroxidy. A to calcium hydroxid, který se používá také jako antibacteriální látka do zubních kořenových kanálků. Druhý je hydroxyd sodný, který se používá v kosmetice, mýdlech a v potravinářství jako E524 k regulaci kyselosti potravin - snížení pH... ... Ano, tentýž koncentrovaný je louh na čištění potrubí..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]