Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou kosmetiku do mrazu?

Od: id odpovědí: 8 změna:
Zdravím všechny a prosím o radu. Mám suchou pokožku a v zimě je u nás většinou větrno s mrazem. Denně jsem venku 3 -4 hodiny. Protože jsem stará konzerva, používám pořád stejný krém a nemám tucha co je vlastně za kvalitní krém na trhu.
Co používáte na obličej vy?
Děkuji za rady. ID

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Kvalitní krémy pro tyto účely jsou například tyto. Jinak já na obličej používám v zimě stejné přípravky jako v létě, jen třeba použiji krém víckrát denně.

id
hodnocení

To jste mi dala, uf. Právě večeřím a čtu a sekretu hlemýždů, ovčí placentě, hadím tuku ... až po večeři budu pokračovat ve čtení, teď to nedám, ale díky.

*smich* Jojo, zní to nechutně, hlavně k večeři. Asi zkuste radši třeba tohle.

liska5
hodnocení

2x

Do mrazu nejsou vhodné krémy hydratační. Čili něco hodně mastného, třeba Ultramastný hloubkově vyživující od Cannabis nebo Výživný mandlový krém na velmi suchou a citlivou pleť od BIONE . A klidně i kokosový olej.

Obecně, jak píše Liska, aby to nebyl hydratační, ale do mrazu jsou vhodné mastnější pleťové krémy. Značku vaši oblíbenou, nemá se to moc střídat.

id
hodnocení

0x

Děkuji vám děvčata. Většinou používám celoročně mandlový krém a extra mrazech i kokosový olej, ale pak mám lyžařskou bundu mastnou kolem brady. Budu zkoušet vámi doporučené krémy, něco sednout musí. ID

liska5

Pak teda ještě bryndák*smich*.

Nebo stačí nákrčník.

id
hodnocení

Týý brďo, Liško vy jste na to ķápla. Nákrčník nestačí. Při nasazené kapucí mám zip až pod nosem. Ale bryndák uvázaný za uši by mohl fungovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]