To záleží jen na vás. Já jsem celý život nesnídala. Rána byla hektická. Dala jsem si kávu žváro, wc, namalovala se, udělala dětem snídani a svačinu, vypravila děti do školy a ony zašly se psem. Snídat jsem začala až 3. den o dovolené. Snídám až teď, bez žvára a beze spěchu.
Každý to má jinak. Já se odmala probouzím pomalu, většinou až cestou do práce (do školy). Ráno si dám max. čaj, na jídlo chuť nemám - jím až na svačinu nebo i oběd, prostě až dostanu hlad. Ale znám lidi, co snídají před 6.hod ranní a kdyby se nenajedli, nemůžou fungovat. Asi je to i o zvyku.
Dobrý den, přeci nebudete jíst, jenom z důvodu, že je ráno. Když nemáte hlad, tak to navíc nedává smysl a budete zbytečně tloustnout. Když chcete zhubnout, tak jezte z hladu, nikoliv podle hodin nebo "když Vás honí mlsná". A že se nemáte zbytečně přejídat a trochu víc se hýbat asi víte. Zdravím!
Koukám, čím dál hardcorovější dotazy. A když vám Pepík řekne, že bezpodmínečně snídat doma a já naopak zásadně až později,tak to budeš praktikovat jak? Tohle si musíš vychytat sama. Já kdybych posnídal byť jeden kousanec čehokoliv, do pěti minut se potento. Za půl hoďky v práci už je to ok. Ale snídám až později. Pravda, vstávám ve tři...
Já snídám defakto hned po probuzení. Vstanu, vyčistím si zuby, udělám čaj, mezitím připravím bagetku se sýrem a máslem a skoro ještě se zalepenýma očima snídám..to je panečku šmakuláda Pak teprv jdu do práce. Takže jsem ten typ, který když posnídá hned po probuzení, se cítí nejlíp a pak až oběd. Občas ještě mezi obědem a snídaní si dám bud banán nebo crossainta s kafíčkem. A půl hodiny před obědem začínám mít hlad.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.