Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
hledám recept na vánoční cukroví, u kterého neznám název. Nejvíce se tomu podobají POKROUTKY S MANDLÍ. Tyto se dělají z mouky, cukru, másla, ořechů a kakaa. Lze ještě najít vzhledově to samé ve stylu ořechových pusinek.
Myslím, že hledám ještě jiný recept. Vzhledově je to stejné, ale po naležení/provlhnutí mají být gumové, nikoliv sušenkovité ale ani pusinkovité (ty jsou lepivé uvnitř).
Neznáte, nemáte někdo recept?
Kokosky snad poznám, ne? Určitě to nemá být kokosové...
aha @ben, děkuji za upozornění. Kokosky jsou taková alternativa jako k tanku kolo, ale chápu. Třeba se to někomu někdy šikne, kdo si nevzpomene na kokosky - vzpomene si, že existují!
clayman - dotaz jsem pochopil tak, že na obrázku je Váš výtvor a k němu hledáte alternativu, která je žvýkací ("gumová") a není jen suchá či tvrdá (tak jsem nabídl kokosky, které tyto požadavky splňují). Ovšem, jak jsem zjistil, tak obrázek je stažený z internetu a když si zadáte na Google vyhledávání podle tohoto obrázku, tak je tam i "hafo" stránek a na nich budou i ty recepty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.