Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Má někdo zkušenosti s prací se šunkovarem,včera jsem dělal šunku povedla se je výborná,ale při vaření mi ten mikrot.sáček praskl,bouchlo to ,čím to muže být.Děkuji
Nevím, který typ máte. Já mám svislý, kde se sáček zavazuje nad rukojetí tlačícího víčka. V tomto nejvyšším bodě je pak dobré sáček propíchnout, aby mohl uniknout rozpínající se vzduch z mezer mezi vloženým masem... Prostudujte návod, jistě tam bude zmínka.
Dobrý den. Já jsem šunkovar koupil v roce 1977, je to už dědek ale stále funkční. Také mikrotenový sáček propichuji ale hlavně hlídám teplotu aby nepřelezla 90 °. Věc je to dobrá i když v dnešní době se možná nevyplatí pokud majitel nevyrábí vyložené speciality. Též mě nebavilo dlouhé hnětení surovin aby na sebe vázaly. R.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.