Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boty pro ženu

Od: ernie® odpovědí: 14 změna:

Dobrý den

Rád bych znal názor žen, ale nejenom jich, které boty pro zimní/podzimní období do města a lehké výlety byste volily. Dělám takový průzkum trhu, chci ženě pořídit tyto boty od Vasky. Případně pokud by se vám chtělo hrát s interaktivním konfigurátorem navržení obuvi, můžete dát fotku.

Díky Ernie

vasky.cz/...

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, chcete názor? Nejsou zrovna hezké a jsou docela drahé (protože ta značka je in). Podívejte se na barefoot dámské boty, které jsou (některé) elegantní a jiné sportovní - a dobře se nosí, což by snad manželka ocenila. Zdravím!

google.com/...

hodnocení

2x
Týjo,tak mě se tedy nelíbí ani jedny *nevi* Mám ráda klasické chelsea a nebo nosím tyhle (na přiloženém obrázku), ačkoliv mají podpateček, tak v nich lozím všude, i v zimně na kopce, uvědomuji si ale,že ne každý by to dal. Jinak tedy- měly by boty být elegantní, ženské? Dle odkazu asi ano.
hodnocení

Obrázek nevidím

Blondýna... Omlouvám se..
Boty pro ženu
Ještě mě napadlo - mrkněte na Jancarikshoes. Je to česká firma a vyrábí unisexové boty. Mají celkem pěkné a jsou prý velmi pohodlné. Já nemám od nich žádné,ale maminka ano. A tahá je všude. Určitě mrkněte, některé jsou fakt pěkné.
Boty pro ženu #2

Denny276, tak ty botky na prvním obrázku nesnáším. Přítelkyně je má. Je o dvě čísla vyšší než já a pokud je obuje, chodím po obrubníkách...*bum*

Ale no tak, @berger *smich* Já naštěstí neměřím ke dvěma metrům, takže je mohu nosit bez pocitu povyšování nad mužem *smich* Ne, vážně, jsou strašně pohodlné a krásně se v nich chodí.

hodnocení

2x

Tak z těch, které jsou v odkazu, bych si nepořídila žádné... :(

Začala jsem před časem nosit již jenom barefoot boty a bylo to to nejlepší rozhodnutí, jaké jsem mohla udělat. Poprvé jsem poznala, jaké to je, když je bota dostatečně široká a nikde netlačí.

Nicméně pokud chcete pořídit pro ženu boty, určitě by měla být u toho a zkusit si je - musí to sedět a když si je předem nevyzkouší, tak je to docela risk.

Jinak já jsem teď spokojená s těmito:

Barefoot kotníkov/...

dory
hodnocení

0x
Já všude nosím glady značky steel. Hodí se do města i do lesa. Pokud se o ně člověk stará,tak vydrží dlouho.

hodnocení

0x

Pro mě jsou tyto boty příliš drahé. Ale typově hodnotím a vybírám: Na prvním místě škrtám Elegant a Tany. Nemám ráda bílé podrážky. Dále škrtám Brogue, protože chcete boty podzimní. Ale sama mám na zimu tři podobné páry. Ze zbývajících bych dala přednost botám Natur. O něco lépe by se mi hodily k džínám.

hodnocení

0x

Podle vašich kritérií bych volila buďto Workery nebo Chelsea.
casnaboty.cz/...

Dobrý obchod, široký výběr a dobré ceny.
Vasky nekupujte, jsou předražené a vzhledově nepěkné.

hodnocení

Dík všem za tipy, akorát já bych volil a žena taky, spíše něco kvalitního a elegantního, přímo od výrobce v tomto případě českého. A ne nějaké klaunské cirkusové křusky prodávané na obývákovém e-shopu vyrobené v Bangladéši dětma za misku rejže.

jaj*
hodnocení

0x
Ať si vybere sama a vyzkouší by to jen zaplatíte, záleží na každém detailu, jako překvapení ji koupit náramek a schovat do bot a dát pod stromeček :)

amy®
hodnocení

0x
Přesně jak píšete,ze stejných důvodů jsem si také chtěla pořídit boty Vasky...české, kvalitní, kožené...na prodejnách jsem zkoušela několik typů a nesedly ani jedny...mám širší nohu a vyšší nárt, do bot jsem vůbec nevlezla...pozor na to, před koupí určitě vyzkoušejte! :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]