Nejste přihlášen/a.
Otevřeli blízko takové domácí potřeby/aj,.Vietnamci,ale co když bych chtěla reklamovat pánev,co jsem dnes vyzkoušela a vykazuje vady v rovině dna ,nedotýká se střed sklokeramického vyhřívání sporáku.Oni mezi sebou mluví vietnamsky a lámanou češtinou jen jednoho z nich nevím, jestli docílím reklamace.Co s těmito cizinci,co neumí obchodní podmínky jazyk země,kde prodávají.
Psal jsem, s humorem. Mmchdm, tohle zaklínadlo neberu, ale to je můj problém...![]()
Proč sem vkládáš dost zbytečný dotaz? Proč tam rovnou nezajdeš a nezkusíš to reklamovat? Vietnamec, pokud to zboží není poznamenané používáním, pokud jsi tu pánev položila na sporák a po zjištění, že se kolíbá jí hned sundala a nepoužila, tak ti jí vezme zpátky a vymění za jinou a nebo vrátí peníze.
Pokud jsi jí použila, tak může bý problém, mohla jsi jí přehřát a tím se mohla prohnout.
Máš to nejdřív vyzkoušet reklamovat a pak se teprve ptát " co když bych chtěla "
Zdá se vám vaše odpověď kulturní? Rozhodně nejste povinnen odpovídat na ""zbytečnost "" ...jsem sama a slušná odpověď by mi možná dodala kuráž to reklamovat.
je zajímavé že při nákupu jste se domluvili a ted máte z nepochopitelných důvodů obavy, že se nedomluvíte...
Tam není potřeba se domlouvat. Vyberu pánev, položím na pokladnu, Vietnamec řekne "tista pasat pjet" a je to.
Nebojte se ničeho. Píšete, že máte paragon, tak Vám zcela jistě tu pánev zpátky vezme. Jenom si asi budete v té ceně muset vybrat něco jiného. Peníze Vám podle mne nevrátí. Nebo Vám dá poukaz na pozdější dobu, kdybyste si teď nic nevybrala. A pokud mohu radit, tak nádobí u Vietnamců raději nekupovat.
Bohatě stačí tam napochodovat, nejlépe s manželem nebo jakýmkoliv mužem kromě ňoumy, stručně říci, že chcete vrátit tuto nefuknční pánev a zpravidla vám vyhoví.Doby tržišť, kdy byl Asiat druhý den k nenalezení už jsou dávno pryč. Kamenný obchod je jejich živobytí a nezlikvidují si ho kvůli jedné pánvi. A jedna nevyžádaná rada navrch - kupovat si levné věci v levných krámcích přijde vždycky draho. Co jste čekala?
Jen k té pánvi. Jestliže rozehřátou pánev ihned postavíte na studený podklad nebo vypláchnete chladnou vodou, vyboulí se. Levná, tenká, plechová to udělá na 100%.
Lituji, ale nepochopila jsem, co píšete a proč to píšete. Lehká, levná vánev, co odporuje mému, dobře míněnému upozornění.
Musím ale dodat: Mi se vždycky oplatilo, s prodavačkou nebo majitelem, jednat tiše a zdvořile, bez obecenstva, rozruchu a divadla. Vykat a vysvětlit, co se stalo a požádat o nápravu. Vždycky se mi to podařilo. A to u Vietnamců nakupuji často.
Jaká lehká plechová,kde žijete,pánví je na netu hafo,ceny velmi nízké dokonce 157,- kč + doprava...s keramickým povrchem zkušenost 10 letá.Prostě jsem tam šla pro baterky a pánve tam měl pevné,cena dobrá.Vyžádala jsem si paragon.Souhlasím s odpovídající,která radí dám to někomu,kdo má plynové hořáky,pokud neuspěji.Ten obchod je dost velký,když začal,měl tam spoustu užitečných věciček do domácnosti.Nebudu jmenovat, by se tu ozval nějaký kritik a rýpala viz nahoře.
Pánve od Vietnamců se na sklokeramiku moc nehodí,možná tak na plynový sporák tak co chcete reklamovat? Nejdříve si musíte zjistit jaké nádobí se na to hodí. ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.