Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
poprosím o radu z vlastní zkušenosti.
Ježíšek dostal za úkol přinést dceři / 39 let / nějaký mega účinný krém - zázrak na vrásky kolem očí.
Nemá někdo zkušenost s nějakým konkrétním výrobkem.
Děkuji
Děkuji všem.
Kromě očních mastí ať má hlavně ve stravě dostatek Zn - zinku, Fe - železa a vit. B2 a A. Podle mne je tohle důležitější, jak všechny krémy. Jo, a hodně pít čistou vodu. Takže k očnímu krému jí doporučte melasu - ten černý pendrekovýj sirup- lžíci denně. A pak ořechy, klíčky, vločky, droždí, rybí tuk, zeleninu...
Nechci se přít, ale všimněte si, jakou pleť mají herečky a zpěvačky. Člověk si ani neuvědomuje, že jsou to staré ženy, k sedmdesátce. A to není o umělém vypínání pleti a nějaké injekce. Mám už hodně roků a krémy, které jsem používala dříve, už nemohu. A dobře vím, když si koupím méně kvalitní, opravdu rozdíl je citelný. Není samospasitelný zázrak, dobře vím, vím také, že genetika atd, ale dobrý krém je více než citelný.
Ze zkušeností naší rodiny mohu doporučit krém Cien Day Cream Q10 z Lidlu. Používáme všechny kosmetické přípravky této německé firmy. Výborné a levné.
" Nejúčinnějším krémem na vrásky byl úplně ten nejlevnější. Jmenuje se Cien Day Cream Q10, dá se koupit v Lidlu a stál jen 60 korun."
nějakopu dobu jsem ho také používala, ale už mám roky, musela jsem ho vyměnit za výživnější. Diadermine
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.