Ahoj.., nosíte rádi čepici s bambulí? Nedávno jsem byla v krámě a z těch druhů čepic bych řekla že ta z babbuli je nejlepší jinak ve většině čepic vypadám jak idiot . A myslíte že čepice s bambulí se dá nosit i v pokročilejším věku třeba přes 30? Když člověk vypadá mladě. Díky za názor
Nenosím rád čepici s bambulí. Pokud není méně, než -10 stupňů, nenosím rád vůbec žádnou čepici. A to jsem ten Váš "pokročilý věk" už přežil víc, než 2x.
Bambule na čepici není vázaná na věk. Nesmíte k ní mít flaušový kabát. Mám jich několik, ale moc rada je nemám. Nedám na ní kapuci, v autě si jí musím sundat i na mini vzdálenost, zavazí bambule, nepustí hlavu do normální polohy k vůli opěrce hlavy.
V 70ti jsem narazila čepici s bambulí a jela na kole, ted je mi 72 a už jsem bambule zrušila. Ne pro pokročilý věk přes 30, ale kvůli tomu, že mne bamble omrzely.
lorenzo
Zrovna jsem chtěla přidat komentář...teď večer jsem potkala ve městě takovou milou starou paní ..v kabátku a měla krásnou čepici s bambulí...a hrozně ji to slušelo.
Já nosím jak s bambulou,tak bez. Maminka dříve nosila s bambulama a pak přešla na módu kloboukovou. Cca před osmi, deseti lety jsem ji koupila čepici s bambulí, z nějaké handmade vlny, byla decentní, ale moc pěkná a hlavně hodně teploučká. Maminka na mě chvíli koukala,jestli si z ní dělám poprsí. Když pochopila,že to myslím vážně,že je pro ni, tak si ji nasadila a řekla,že vypadá jak debil. Asi týden ji nosila na odhazování sněhu a nakonec ji tahá, kde může a dokonce dokoupila ještě další bambulaté čepice. Moc jí to sluší,i lidé ji chválí.Jo a za pár let jí bude sedmdesát.
Proč třídíš lidi podle věku, co by měli či neměli nosit?
Mně je něco málo přes těch 30, konkrétně 67 a mám tmavěmodrou teplou čepici s bambulí. Je uvnitř navíc povypodšívkovaná a krásně při výletech hřeje. A jestli vypadám mladě? Ovšem!
Navíc, pokud někdo ve většině čepic vypadá jako idiot, je jasné, že i bez čepice jako ten idiot vypadá taky. Tak si opravdu nevybereš. Jaga.
Když chodím na výlety s "mými dorostenkami", všechny jsme ve věku kolem 70 let, pokaždé má polovina z nás kulicha s bambulí. A všechny v něm vypadají k světu.
Kulicha s bambulí nosím, a je mi 73 let. Ale mám ráda bambule z pravých chlupů, které mám na patenty, protože nejdou vyprat. Třeba takovéhe. fr.aliexpress.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.