Zdravím, chci vyzkoušet menstruační kalíšek, protože vložky mi nesedí a tampóny taky ne. Zkoušela jsem menstruační kalhotky a upřímně v ně nemám důvěru a vadí mi střihově (potřebovala bych brazilky, ale ty bohužel jsou dostupné jen pro slabší menstruaci co jsem tak našla, což bych mohla mít až na poslední dva dny menstruace) Napadlo mě zkusit menstruační kalíšek, ale bojim se toho zavádění, že to zavedu špatně a proteču, nebo že mi to nebude vyhovovat, protože mi vadí jen ty tampony. Vyplatí se i v mém případě zkusit kalíšek?
Dobrý den,určitě se Vám vyplatí tu necelou tisícovku do toho obětovat. Vyzkoušíte a uvidíte. Pokud se budete cítit lépe,tak paráda. Kalíšek a tampony nejde srovnávat. Proto Vám kalíšek může vyhovovat i když nesnesete tampony. Pokud můžete,opravdu kalíšek kupte,ale dejte si záležet při výběru velikosti,klidně to proberte na chatu shopu. Určitě si vyberete správně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.