Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit oblečení - Třebíč

Od: oli odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, přistěhovala jsem se do Třebíče a nevím kde koupit oblečení vel. 54. Ve stop-shopu v různých obchodech jsem našla oblečení jako kalhoty halenky,.. do vel. max 44. Poradí mi někdo prosím*zmateny*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

V menších městech asi ne, ale v každém krajském městě je určitě prodejna nadměrných velikostí. U nás v Pardubicích třeba v Jindřišské ulici. Tam nabídnou oblečení až do takřka nekonečných velikostí. A mohu říct, že některé oděvy byly tak krásné a elegantní, jak jsem v malých číslech nikdy neviděla. Jenom se připravte na to, že tento obchod je poněkud dražší, než běžná konfekce. Protože je to vlastně extra šité podle určitých požadavků.

Vy žijete v kraji Vsočina, budete tedy hledat pravděpodobně v Jihlavě. Uvidíte, že najdete.Našla jsem pro Vás prodejnu NAVEL, Křížová ulice, Jihlava. Tel: 567 300 553. Nabízejí pánské i dámské, od spodního prádla, přes halenky, košile, šaty, obleky, až po bundy a kabáty. Jistě si vyberete. Jaga.

hodnocení

1x
V Třebíči speciální obchod není. Obchody ve stopshopu jsou na jedno brdo, je tu pár větších většinou rákosnici, pár menších, chce to obejít a zkoušet štěstí občas něco je k mání. S těch menších mohu doporučit textil Gábi Otmarova ulice.

hodnocení

0x
Dobrý den.
Eshop Bonprix.
Tam mají velmi velké velikosti.
bonprix.cz/...

jif
hodnocení

jo, dneska je i vel. 48 nadměrná, dříve úplně běžná velikost a hlavně byl krám i v malé vesnici, dneska si i pro spoďáry musím jet 70 km do Brna, protože krom Vietnamců tady nic není. A to mi je 74 a 3x musím přestupovat

etana*

To nevím, co to bylo za vesnice, dřív (i nyní) v malých vesnicích býval max. koloniál otevřený od sedmi do dvou, kéž by tam byli zlatí Vietnamci. Větší velikosti jsou celkem dobře k sehnání, jak populace tloustne, obchody se přizpůsobují (bohužel, pak už vůbec nic nenutí lidi tolik nežrat, dřív, jak píšete a asi myslíte svůj produktivní věk nebo mládí, když se nesehnaly hadry, tak holka viděla, že by bylo vhodné neládovat se a raději jít běhat). A i na té malé vesnici, natož ve Třebíči je jistě internet a bambilion eshopů s oblečením všeho druhu a velikostí. Petrklíč.cz, Ulla Popken atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]