Nejste přihlášen/a.
Tady máte to vaše zlato, stačí číst pořádně, Z toho čtu že část je pozlacená bílým zlatem na nerezu?
V příloze je uložena celá stránka
V příloze je uložena celá stránka Že je to jen pozlacené:
Jo a odstoupit můžete do 14 dnů od doručení.
co se týká faktury, tak není žádný celostátně účinný právní předpis, který by nařizoval přikládat do balíčku něco jako fakturu.
Podrobnosti o náhrdelníku náhrdelník Hvězda s polštářkovým výbrusem:
Přívěsek z bílého 14karátového zlata (na nerezové oceli)
Náhrdelník z nerezové oceli
0,6′′ x 0,5′′ (14 x 11,6 mm)
8mm středový kubický zirkon 1,2 mm akcentní zirkony Nastavitelný řetízek
9 mm humří spona
Barva krabice: bílá
![]() | Zlatooooo.pdf | 1.59 MB |
Už i mall.cz to prodává... Lovilion Náhrdelník ze 14karátového bílého zlata s krystaly zirkonů SAMIRA - Mojí mamince - LOVILION
Po kliknutá na v pořadí první nabídku se objeví popis...Mojí mamince – Náhrdelník ze 14karátového bílého zlata s krystaly zirkonů SAMIRA... a následně ...Celý popis
Podrobnosti o náhrdelníku s hvězdou ve tvaru polštářku:
Přívěsek z bílého 14karátového zlata (na nerezové oceli)
Náhrdelník z nerezové oceli
14 × 11,6 mm
8mm středový kubický zirkon
1,2 mm akcentní zirkony
Nastavitelný řetízek
9 mm zapínání na karabinku
Barva krabičky: bílá
Takže podruhé číst vše. nejen ...zlato...
Já bych si řekla manželovi o název té firmy, jeho identifikační číslo a číslo faktury. Pak bych tam poslala mail s těmito údaji, že zboží chci vrátit, sice později, než povolují pravidla, ale že jsem dostala darem a nechala zlatníkem přezkoumat, čímž se lhůta prodloužila. Když budou trošku solidní, pošlou vám tiskopis, který vyplníte, právě těmito údaji. Když reklamaci neuznají, zamáčkla bych slzu do oka a smířila se s tím, že mám pěknou věc. Pěknou, ale šunt.
Od smlouvy má právo odstupovat pouze kupující a nikoliv obdarovaný. No to by musel mít plnou moc a nebo by musel tvrdit že je kupující, třeba pokud na dokladu není uvedeno jeho jméno a nebo může jednat jménem kupujícího, takže já bych asi těžko tvrdil, že nejsem kupující...
Navíc jak tu zaznělo, tak vůbec neprodávají zlato, ale pozlacenou ocel
Jo a mimochodem, čtrnáctidenní lhůta ze zákona běží, ale až od převzetí zboží, takže nějaké pozdní doručení zboží v tom nehraje žádnou roli, Tedy alespoň podle tuzemský ch zákonů, není uvedeno, jestli nakupovala v zahraničí a nebo jakoby od české firmy
Každopádně mi to přijde, že manžel chtěl ušetřit a koupil nějaké šméčko
Takže že :: šperk neodpovídá kvalitě? No, nejspíše ale kvalita odpovídá zaplacené ceně...
Bohužel s tím nic nenaděláte. Raději podobné věci přes net nekupovat. Podvodníků je čímdál více. Nedávno jsem viděla gumu na skákání pro děti - a byla to česká firma! - no pár metrů za téměř 400. Přitom metr stojí kolem 20 korun...
Jakýkoliv zlatník běžně nedoporučuje nakupovat šperky na internetu. Obvykle njesou kvalitní a přijmutelné do opravy. Tu uvolněný kamínek, jindy jiní závada.
Sebešikovnější Zlatník neručí za zboží, které není zakoupeno v kamenném obchodě. Obvykle jsou s tím jen obtíže.
Info- kamarád je zlatník z oboru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.