Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám dotaz. Otevřela jsem Salko karamel a až potom zjistila, že se to má vařit dvě hodiny v uzavřené konzervě. Ale já už jsem to otevřela a potřebovala bych to nějak zpracovat. Poradíte mi, jak karamel rozpustit, aby byl použitelný, i když jej už nemohu vařit v konzervě? Děkuji
Moc jsem otázku nepochopila. Salko karamel je již hotové v konzervě, prakticky ihned k použití. 2 hodiny se vaří klasické slazené Salko, aby z toho byl karamel. Nevím, co chcete rozpouštět, snad jen na dně usazené "krystalky"- může se stát. L.
Vidím to úplně stejně. A jak zpracovat? Do mixeru to Salko, šlehačku, půl láhve rumu a namixovat. Když přidáte 2 žloutky a vanilkový cukr, je to bezva generálka na vánoční vaječňák.
Dobrý den, vařte tu otevřenou konzervu ve vodní lázni a hlídejte si, aby se obsah nedostal varem ven do vody, resp. voda dovnitř do konzervy. Ve vodní lázni to snad nepřipálíte. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.