Nejste přihlášen/a.
Dala jsem vařit hovězí guláš. Ve fázi dušení jsem musela náhle odejít z bytu a vaření tudíž přerušit. Guláš vychladl a po 3 hod jsem pak v dušení pokračovala novým zahřátím a dovařením,. Je to velká závada v přípravě jídla? Může se maso nějak zkazit pro bezpečnou konzumaci?
Dobrý den, ničemu to nevadí a možná to i získá na lepší chuti. Guláš je stejně lepší až druhý den ohřívaný. Zdravím!
Tohle je něco jako pomalé vaření a pak to má i lepší chuť. Já někdy dělám např. sekanou brzy ráno a pak jdu pryč a na oběd ji dodělám a prý má lepší chuť.
Přerušení varu nevadí, někdy den předem obdělám maso jen z poloviny a guláš dovařím až druhý den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.