Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přerušení vaření guláše

Od: delina® odpovědí: 4 změna:

Dala jsem vařit hovězí guláš. Ve fázi dušení jsem musela náhle odejít z bytu a vaření tudíž přerušit. Guláš vychladl a po 3 hod jsem pak v dušení pokračovala novým zahřátím a dovařením,. Je to velká závada v přípravě jídla? Může se maso nějak zkazit pro bezpečnou konzumaci?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

11x

Dobrý den, ničemu to nevadí a možná to i získá na lepší chuti. Guláš je stejně lepší až druhý den ohřívaný. Zdravím!

hodnocení

6x

Tohle je něco jako pomalé vaření a pak to má i lepší chuť. Já někdy dělám např. sekanou brzy ráno a pak jdu pryč a na oběd ji dodělám a prý má lepší chuť.

hodnocení

4x

Přerušení varu nevadí, někdy den předem obdělám maso jen z poloviny a guláš dovařím až druhý den.

hodnocení

1x

Vůbec to neva. Zavařovala jste někdy maso, třeba na dovolenou. To se zavařuje syrové. Jen nasolené. Zavařuje se 2x za 2 dny. A pak je měkoučké a nepokazí se.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]