Nejste přihlášen/a.
Můžete být i po babičce nebo po někom jiném, takže si z toho hlavu nedělejte. Je to zbytečné, čím více se něčeho obáváme, tím snáze si to přitáhneme do života.
Nechte to být. Víte, kdo má největší šanci dostat se z rakoviny? Ten, kdo je úplně blbej a vůbec mu nedojde, co je to za nemoc. Takhle to funguje. Pokud se na něco nezaměříme, tak tu energii neposilujeme a vůbec se nám nedostane do života.
Problémy v přechodu s dlouhým krvácením se mohou týkat mnoha žen, i Vás. A nebo taky ne. Když ze stejného důvodu měla jít moje matka nba kyretáž, poradila jsem jí ať vypije šťávu z jednoho citronu. Citron stahuje. Byla k sobě útlocitná a vypila jen půlku. A bylo po krvácení, tedy i po kyretáži. Tak si to zapamatujte a přestaňte se dopředu stresovat. Jsou na světě horší věci.
Možné je všechno. Ve skutečnosti dědíte predispozice. Že se projeví jisté není, je jen určitá pravděpodobnost!
Ale to přece není nic, čeho byste se měla bát. Je to normální běh života, možná malinko míň pohodlný, ale není na něm nic hrozného.
Je lepší řešit takovou situaci, teprve až když nastane. Takovéhle nepatrné zákroky se provádějí v celkové narkóze, o ničem nevíte, po probuzení dostanete něco na bolest a večer nebo druhý den jste doma. Budeteli žít v neustálém strachu, můžete si tím přivodit nějaké zdravotní potíže.
To se prostě v úvodu menopauzy může stát, že se ta vrstvička děložní sliznice nedokáže plně odloučit, protože spád již nízké hladiny hormonů nebyl dostatečný. Většinou stačí injekce. Moje máti to měla a ani já ani sestra ne. Nám menopauza proběhla doztracena. Mne spíš zaráží, že jste tak vystrašená z něčeho tak běžného, čím si projde každá žena. Jinak mensés jsou ty. Je to množné číslo, v překladu měsíčky /bez mensés/.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.