Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trhani zubu v 17tt

Od: nata odpovědí: 2 změna:
Dobrý den,
před dvěma týdny jsem navštívila zubní pohotovost s opravdu nesnesitelnou bolestí zubu. Usoudili, že ho trhat nemůžou, že by se zub rozpadl. Objednali mě na stomatochirurgii a 8.11. mám jít na trhání.
Je možné to podstoupit v 17. týdnu těhotenství?
Děkuji
Volejníková

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

5x

Na ten zákrok běž a zdůrazni, že jsi těhotná, aby zvolili vhodné narkotikum .Neodkládej to. Mne během těhotenství uspali kvůli jistému zákroku / né zubnímu/ a dobrý. Dítěti bude padesát a je fit.

pb®
hodnocení

1x

Než žena plánovaně otěhotní, měla by mít zuby v pořádku, aby v těhotenství tohle neřešila.

Pokud jste při objednání těhotenství hlásila, pak s tím asi nebude problém. Lepší vytrhnout teď a brát pár dní preventivně antibiotika, než nechat rozjet zánět, ten pak muset antibiotiky léčit, nebo užívat léky na bolest. 2. trimestr je pro plod nejméně rizikové období.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]