Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžu být těhotná?

Od: aannuullii odpovědí: 34 změna:
Mám důležitý dotaz, který mě neskutečně stresuje a kvůli kterému nemůžu spát. Jde o to, že mám nehorázný strach z otěhotnění. S přítelem jsme se nazí mazlili a vzájemně osahávali v intimních partiích. Došlo k tomu, že pár kapiček se mi možná na prstě dostalo na pochvu, ale k ejakulaci ani vniknutí nedošlo. Menstruaci mám během zítra nebo za pár dní. Tak se chci zeptat, zda je tu nějaké riziko otěhotnění? Protože to opravdu nechci a jsem z toho dost psychicky špatná.

34 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Sanca na otehotnenie je velmi mala, ale nikdy nie nulova.

etana*
hodnocení

2x

Riziko je takřka nulové a podle tvých vzteklých odpovědí je víc než pravděpodobné, že menses co nevidět dostaneš. A příště si hraj s ejakulátem, až budeš schopná domýšlet důsledky svých činů.

aannuullii
hodnocení

Nedošlo k jeho ejakulaci.
aannuullii
hodnocení

Jsem vzteklá kvůli stresu z otěhotnění.
Nenech prchlivost cloumat svým majestátem. Peter to napsal úplně přesně.

Jakých pár kapiček, když nedošlo k ejakulaci? To byly sliny nebo pot, moč,nebo co? Chtělo by to víc zodpovědnosti a něco vědět ! Už jsi menses dostala?

pb®
Lenulkar třeba tzv. kapička touhy? To je u vzrušeného muže fyziologický proces, který má za úkol vypláchnout močovou trubici od kyselejší moči, aby nepochcípaly spermie hnedle, jakmile se dostanou ven. Spermie totiž přežijí jen v prostředí zásaditém, kyselé je zahubí.

hodnocení

1x

Jedině počkat na menstruaci. Do té doby to spíš nebude, ale vyloučit se to nikdy nedá. Někdo otěhotní hned a někdo třeba nikdy. Pokud jste dospělí, tak bych to až tolik neřešila,pokud vám ale není 15 let, tak to by byl malér,ale vždycky je nějaké řešení. Takhle ti nikdo zodpovědně nemůže říct, jestli jsi těhotná ano nebo ne.

hodnocení

1x

Tak este raz : akykolvek kontakt, aj nepriamy, sliznic muzskych a zenskych pohlavnych organov moze viest k otehotneniu. Ani ejakulacia nie je podmienka, tekutina uvolnena pri vzruseni z penisu moze ale nemusi obsahovat spermie.

Spermie na vzduchu rychlo hynu, ale ak sa dostanu na dostatocne vlhku sliznicu, vzdy je sanca, ze sa niektora dostane az k vajicku. Tu zase rozhoduje, aka faza cyklu to je, najmenej bezpecne je to niekedy uprostred cyklu, na druhej strane u zien s kratkym cyklom moze ovulacia nasledovat hned po menstruacii a dalsiu ovulaciu moze spustit aj silne vzrusenie.

Vo vasom pripade je podla opisanych faktorov sanca velmi mala. Pre buducnost si dokladne ustrazte, ci prsty alebo pomocky vnikajuce do vaginy su 100% bez spermii. Ak casom dojde aj k ppohlavnemu styku, pozor na kondomy, nespravna metodika nasadzovania je tiez rizikova.

aannuullii
hodnocení

Nestrkal mi prsty do pochvy, ale pouze se me dotykal z vnejsku.

Kde z vnějšku. Bez podrobného popisu co jste dělali od začátku do konce nelze poradit na 100%.

aannuullii
hodnocení

Kolem stydkych pysku, klitorisu a poševního vchodu. Ale dovnitř pochvy ne.

Jestli čekáš uspokujující odpověď, kdy ti někdo napíše ne, nic se nestalo, tak to jsi dost naivní.

A pokud to někdo napíše, tak to na věci možnosti otěhotnění 50:50 nic nemění, takže tak.

Ale třeba je kluk neplodnej a neví o tom. Pak je odpověď ne, nic se nemohlo stát ani při styku.

Pokud třeba fetuje, tak klidně riziko může snížit, ale nemusí.

Pokud fetujete oba, tak je zde riziko pouze pro společnost.

Jsi dospělá, tak s tebou dle toho jednám. Na jednání jako s děckem je pozdě očividně.

Ber to jako zkušenost. Mnoho štěstí v životě.

Hezký den ;)

avta
hodnocení

0x

Počkej až se to doví táta!

aannuullii
hodnocení

Prosím vážně... Toto fakt není legrace, i když to tak asi vypadá. Ale potřebuji rozumné odpovědi.
Táta její nebo táta jejího potomka?

Rozumné odpovědi na nerozumné činny *smich*.

@peter odpověděl nejlíp

aannuullii
hodnocení

Toto fakt ale není vtipný, chci rozumnou odpověď, ne nějaký vaše pitomý vtipy, na který nemám opravdu v této situaci náladu.

A na co by jsi měla náladu?

Nechceš se zklidnit? Je brzo.

aannuullii
hodnocení

Můžete mi prostě odpovědět normálně na mou otázku? Pokud ne, tak tady nepište takový blbosti

Normálně? Na otěhotnění se neumírá.

ltz
hodnocení

0x
Sama píšeš, že se ti pár kapiček dostalo na pochvu, takze se dostaly tam, kde je to pro tebe nebezpečné. Riziko tedy vyloučené není. Teď zbývá si ten strach do menses jen odtrpět. Příště budete určitě opatrnější.
aannuullii
hodnocení

@ltz Pár kapiček bez ejakulace se mi dostalo na vulvu, do pochvy snad ne, nestrkal mi tam prsty.
Tak pár kapiček. Jak se to říká? Stačí kapka a jsi matka... My jsme u toho nebyli, nevíme kde jste to všude s prominutím zasiflili.

hodnocení

0x

Vám to asi nedošlo...

Já se nechci zabít na motorce, proto na motorce nejezdím. Nechci si rozbít hlavu při bungee-jumpingu, proto to nezkouším.

Pokud vy nechcete být těhotná, vyhněte se jak souložím, tak jiným možnostem otěhotnění (jak popisujete).

Jestli už těhotná jste, máte několik možností. Tou první je sdělit to partnerovi...

Prevence otěhotnění tedy snad již jasná je.

Při stresu se může menstruace opozdit o týdny - na to bych zrovna nespoléhal. Víte alespoň, jestli to bylo mazlení ve vašich plodných dnech? To by tak zralá žena vědět mohla, kdy jsou dny plodné a kdy ne.

aannuullii
hodnocení

Byl to 27. den cyklu, takže plodné dny by to neměli být. O den později jsem si dělala ovulační test, a ten byl negativní.

adleta
hodnocení

0x

Ještě bych dodala, že ani to, že dostaneš menstruaci neznamená, že těhotná nejsi.

Mnoho žen mělo ještě jednu nebo dvě menstruace, byly třeba jinačí než obvykle, delší, kratší, slabší, apod. A pak bum, po 3 měsících, zjistily že jsou těhotné.

Počti si tady: emimino.cz/...

id
Souhlas. Já zjistila těhotenstí až začátkem 4 měsíce. Žádné problémy,menzes pravidelná, vdaná 4 roky.
liska5

Nedá mi to: ...ty menses = množ. číslo - ty měsíčky

hodnocení

0x

No já tomu moc nerozumím, ale někde jsem četl, že existují těhotenské testy. Nevím, co tedy řešíte.

grc

Ale ty, stejne jako kondomy, stoji penize a kapesny je taaakhle maly...

Řeší to, že těhotenský test není kontrolka svítí / nesvítí. První průkazné výsledky testu jsou 7-10 dní po styku. Už jsi zkoušel 10 dní hrůzou nespat? Blbá představa...

@amper: Aha, tak děvče musí počkat, ale věřím, že vše bude v pořádku.

hodnocení

0x

To podle mě těžko, když zůstalo jen pár kapiček na pochvě. Budte v klidu a uvidíte zda se dostaví menzes.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]