Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sušená kytice k narozeninám

Od: jitka* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, měl jste někdo příležitost vidět, jestli vypadá hezky sušená kytice poslaná poštou? Je tady snad někdo, kdo to nedoporučuje? Fotky vypadají krásně a myslím si, že kdyby byla hezká, vydrží déle, než čerstvá. Děkuji za názory lidí, kteří to zažili.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Asi je to otázkou vkusu, ale "sušenky"bych jako dárek neposílala, nedávala. Ale najděte si e-obchod s květinami on-line ve městě odkud obdarovaná je. Doma zaplatíte a čerstvou kytici dovezou tam, kam určíte. *palec* Jednou jsem takto kytici dostala a záviděly mi naprosto všechny kolegyně. Ještě nápad. Objednala jsem druhé babičce mýdlovou kytici. Také lze poslat k obdarované.

doplněno 04.11.22 11:56:

Odkaz nebo mýdlové kytice

jitka*
hodnocení

Dobrý den a děkuji. I za nápad mýdlové kytice.
Vypadá to, že tady zatím nikdo nebyl svědkem, když přišla sušená kytice poštou.

hodnocení

2x

Sušenou kytici poslanou poštou jsem tedy neviděl, ale sušená kytka je značně křehké zboží. Neumím si představit, jak byste jí dokázala zabalit, aby ve zdraví přečkala dopravu. Naopak si umím představit docela živě její vzhled po rozbalení. Viděla jste někdy, jak pošta zachází s balíky?

Mimochodem - kdybych přítelkyni poslal takovou "sušenku", asi by to byl poslední dárek, který bych měl příležitost jí dát. *smich*

jitka*
hodnocení

Děkuji za názor, ale fakt bych chtěla vědět, jak ta kytice vypadá, když přijde. Nebudu ji posílat já, to nabízí ten obchod se sušenými kyticemi.

liduli
hodnocení

0x

Já mám ráda sušené kytice, dokonce jsem jednu dostala od kolegyň ke kulatinám (mám narozeniny v zimě), když už jsem byla v důchodu a dlouho mi dělala radost. Poté jsem komponenty využila na věnec na dveře. Mýdlovou jsem dostala před dvěma lety - nádhera, ale již má také za zenitem a květy využiji do koupele, kterou si občas dám :). Ta mýdlová mi přišla poštou úplně v pořádku, tak si myslím, že i tu sušenou obchod dokáže zabalit tak, aby se jí nic nestalo. Mám zkušenost i s posláním živé kytice do Německa letos k 50tinám a před téměř 4lety v lednu přímo na místo konání pohřbu v Německu, vše k naši úplné spokojenosti.

jitka*
hodnocení

Jé, moc děkuju za to, že jste se ozvala jako majitelka takové kytice. Právě, že ji chceme dát kamarádce ke kulatinám. Ale už se některé ozvaly, že je lepší živá. No já bych měla radost z té sušené, která vydrží déle. A Vy jste mi to potvrdila.

liduli

Jitko, jestli se s kamarádkami neshodnete a koupíte živou, budete si muset počkat na Vaše narozeniny a snad si kamarádky vzpomenou, že se Vám líbí kytice ze sušených květů a dostanete ji Vy :), hezký víkend, L.

liska5
hodnocení

0x

Koupili jsme před půl rokem několik takových kytic pro luxusní neobarokní hotel. Na recepci je ta nejhežčí fialová se stříbrošedými listy v dobové cínové váze. Je stylová a vypadá úžasně. Ty kytice nejsou umělé, prý mrazem sušené, proto byly i drahé. Přesto se vyplatily. Kdyby mi ji někdo daroval, tak by mne potěšil. Jen trefit se do jejího stylu! To by musel kupovat ten, kdo ji dobře zná a ví, jak kolegyně bydlí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]