Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké antiparazitika by jste mi doporučili?

Od: nelis® odpovědí: 12 změna:

Dobrý den. Jaké prášky- antiparazitika by jste mi i doporučili na škrkavky, tasemnicemi a další parazity . Budu ráda za Vaše doporučení. *slunce*

doplněno 01.11.22 14:55: Prosím o doporučení nějakých prášků pro sebe, kvůli častému problémů se škrkavkama...k doktorovi jsem šla jednou dal mi prášky a nebyl moc milý...už tak za ním znova nejdu...stejně si je koupím na internetu, tak či onak, tak popřípadě jen jestli máte někdo nějaké zkušenosti a co by jste mi doporučili ...

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Pre cloveka alebo pre zviera? Kto potvrdil vyskyt parazitov? Bol urobeny rozbor stolice?

liska5

Píše, že pro sebe, že doktor jí už něco předepsal.

hodnocení

3x

Jen na předpis: Vermox®. Volně se dají koupit jen antiparazitika pro zvířata. Rozhodně to řešte s lékařem. Někdy i lékaři mají problém cizopasníky identikovat.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, doporučil bych takové léčivo, které Vám doporučí/předepíše lékař (nebo alespoň lekárník), s kterým to budete konzultovat přesněji, než s internetem. Zdravím!

doplněno 01.11.22 14:59:

nelis - neznám Vaše vnitřnosti, tak nemohu být výslovně konkrétní s doporučením. Vidím, že internet berete vážněji, než lékaře, tak si to užijte.

manasek
hodnocení

2x

Na parazity jsou houby, konkretne Liska obecna. Koupit susenou houbu, rozemlit a uzivat jako koreni, treba na testoviny, vyborna chut, dochucuji az pred podavanim. Opakovat tak po 2-3 dnech, jelikoz parazit ma urcity vyvojovy cas okolo 5-7 dnu.

01.11.22 13:43
hodnocení

1x

Česnek.

okolik

Schistosomoza - česnek v žádném případě nedoporučuji je nebezpečné.*zed**cteni*Doporučuji načíst hepatobilínární onemocnění...*zmateny*.

No ale já myslím, že tady se neřeší nějakej africkej žilní humus, ale hlísty v h0vnech a podobně.

liska5
hodnocení

0x

Stále jíst dýňová semínka a česnek.

Býval sirup, takový oranžový, jen si nemohu vzpomenout na jméno. Byl tedy na oxyuriázu /roupy/, ale mohl by vyhnat i větší parazity. Doktor na Vás nebyl milý, protože usoudil, že máte problémy s hygienou. Tyhle nákazy bývají, když se jí špinavýma rukama, nebo z nedostatečně myté zeleniny zalévané žumpou.

nov

Pyrvinium, ale už se nevyrábí.

liska5

Tak ten sirup se nazýval Pyrvinium. Koukla jsem na internet, ještě se asi vyrábí. Jinak na vnitřní parazity je tam další sirup Vermophyt. /Vermés jsou červi./ Asi něco z bylin. Usuzuji z toho -phyt /čti -fyt/. Fyto- v názvu znamená něco rostlinného.

hodnocení

Jste všichni moc zlatý. děkuju všem moc za pomoc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]