Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Partner/manžel mi neustále lže

Od: mamaodkluku odpovědí: 12 změna:
Dobrý den.
Potřebuji s někým nezaujatým probrat problém, který už u nás doma trvá nějakou dobu. Mám dva syny. Otce mají stejného. Jsme spolu skoro 9let. Celých 9let u nás probíhají samé lži z jeho strany... Několikrát jsem od něj odešla ale vždy se vrátila, jelikož sliboval že bude vše v pořádku. Nás problém spočívá především v tom, že partner neplatí různé zálohy, pojištění atd a pak až toho jsou dluhy, predzalobni upomínky atd. Už nevím co s ním mám dělat. Veškeré peníze co našetřim pak dám na jeho dluhy. Ho to vůbec netrápí, že něco takového probíhá. Nevím zda existuje nějaká poradna, pomoc pro takové lidi... Nevím. Máte někdo s tímto zkušenosti? Děkuji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

16x

Dospělého člověka nepřevychováte. Co nejdřív ten vztah ukončete. A hlavně se k němu už nevracejte. Jeho sliby nemají cenu zlámané grešle. Jste jak žába hozená do studené vody v hrnci na plotně. Bude to sice horší a horší, ale než pochopíte, že je zle, budete uvařená a z hrnce se nedostanete.

Držím palce.

hodnocení

12x

Jste oddáni? NE? Okamžitě odejít i s dětmi a obratem podat žalobu o alimenty na děti, popř. i výživné pro vás. Pokud oddáni jste, odejtěte i tak a okamžitě podejte žalobu na rozvod a požádejte o předběžné opatření ve věci výživného (alimentů). Nekažte dále život sobě ani dětem!

Toho prolhaného debila nikdo nenapraví a (promiňte) jste hloupá, že mu vždy uvěříte jeho sliby. Bez něj bude líp vám i dětem! Neplaťte jeho dluhy, ty peníze věnujte na své (vaše - bohužel) děti. Jakákoli poradna vám nepomůže.

Satam, to bude asi zase vymyšlený dotaz. Ona napřed píše že je to její manžel, pak o něm mluví jako o partnerovi a nakonec se už debaty vůbec neúčastní. Asijí to nebude tak horké, jak se zdá...

kvdhxvhd
hodnocení

5x
Zivot s gamblerem? Tak to za nej neplatte. Jednoduche

hodnocení

3x

Tak co ten partner/manžel vlastně znamená? Vy jste tedy jeho družka nebo manželka? Nevím, proč píšete tak neurčitě, snad proto, že se za něj stydíte?

1/ pokud manžel, tak rozvod. S takovým chlapem se nedá žít. Má 2 syny, měl by je zajistit. Peníze si sice vydělá, ale je lajdák a lhář. Proč tedy Vy platíte za něj? Stojí Vám takový člověk za to? Rozveďte se, soud mu určí alimenty, budete mít klid a rozhodně víc peněz, než máte s ním.

2/ Pokud je to nějaký druh, platí ale vesměs totéž. Jen neutratíte peníze za rozvod. Dáte jeho věci do igelitového pytle, vystrčíte na chodbu a dáte vyměnit zámky. Když je natolik nezodpovědný, že nemyslí na rodinu, ať si jde a stará se o sebe sám. Na co ho vůbec máte? /podle mě na nic/. Jaga.

A když jste už několikrát odešla a měla jste kam, měla jste tam zůstat. Trápíte zbytečně sama sebe. Opravdu pořád věříte jeho mlhavým slibům, že se polepší? Prostě bič a pryč.

hodnocení

2x

Ak to nie je manzel, tak jeho dlhy nie su vase dlhy. Nechajte ho v tom kvalitne sa vymachat.

Vy ste si ho zle vycvicili, ze vzdy ked spravi problem, vyriesite do za neho.

Na vasom mieste ho vykopnem z bytu a jediny kontakt bude platenie vyzivneho na deti, ak neplati, na sud s nim.

Vždyť jasně píše, že je to její manžel! MANŽEL MI NEUSTÁLE LŽE. Tak zní dokonce její otázka.

hodnocení

2x

Nojo, ale co to je za pojištění, co manžel neplatí? Jste oddáni, když píšete manžel, toho si ostatní asi nevšimli, když radí utéci od něj. Takže se bude jednat o nějaká pojištění ve vaší společné domácnosti. Tak proč se o tyto záležitosti nestaráte sama, a neplatíte zálohy včas? A z čeho šetříte ty peníze, to nemáte společné finance, když jste manželé a máte spolu ty dvě děti? To je teda hodně divné manželství, když jeden si potajmu nějak z něčeho šetří a druhý neplatí rodinné účty. Ale když to víte, tak vezměte tyto záležitosti do svých rukou a plaťte co je třeba včas.

hodnocení

1x
Dluhy za manžela musíte platit, leda že by dobrý právník...

hodnocení

1x

Dle vašeho popisu se jedná o notorického lháře. Ten člověk má pravděpodobně nějakou poruchu osobnosti.

Že by svoje chování změnil, to je málo pravděpodobné. Pokud máte kam odejít, tak byste to měla udělat co nejdříve, pokud dál nechcete Vaše peníze "splachovat do záchodu".

hodnocení

0x
Pokud je to jenom tím, že neumí s penězi hospodařit a opravdu si vás chce udržet, tak ať holt odevzdává svůj plat a veškeré peníze vám s tím, že mu dáte pak nějaké kapesné. On převezme plánování domácnosti, a vy budete dělat to placení složenek atd.

hodnocení

0x

Jste v pozici maminky. Ta se také vždycky postarala aby chlapečkovi nic nechybělo. Jednou za čas zařvala nebo lískla, ale pak to vzdala a postarala se. Vy děláte nemlich to samé. Uvažujte! Proč by něco měnil? Tohle mu vyhovuje. Občasný kravál přežije.

Partner/manžel mi neustále lže

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]