Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč je vidět přechod z nehtu na tip

Od: momo* odpovědí: 1 změna:

Prosím kdo mi poradí *plac* proč je mi vidět přechod z nehtu na tip.špatným nalepením to snad není protože před použitím gelu splívá nehet s tipem nádherně.po použití gelu se mi pod tipem udělají takové bílé flíčky.taky mi po několika dnech začne odchlipovat gel po bocích hehtu a praskají tipy i s gelem (na bocích).samozdřejmě že se mi nakonec zlomí a většinou i s nehtem.lampu mám koupenou 5 zářivkovou na dvě ruce takže vytvrzené by to mělo být také.gely a vše ostatní jsem používala od RP.NAILS,ale ted jsem si objednala vše od EXPA NAILS.

Kdo mi poradí co dělám špatně? *zed*

Děkuji Monča

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucinkaaaa
hodnocení

0x

Ahoj Mončo,s tímto sem měla uplně stejné problémy..ale potom sem to zkusila znovu a vše ok..de o to že přechody musíš zpilovat fakt pořádně..vždicky si to přetřu lihem a tím že se to namočí všechno krásně uvidíš,jinak když lepím tipy tak pod tím se mě udělá bublina tím pádem to vždycky ulítne,jinak na bocích se gel odlupuje každému když odrůstají..zkus si koupit možná jiný gel,musíš si vyzkoušet jaké gely ti vyhovují..zároven i lepidlo:)je to jen o naučení..zvládneš to..držím palečky...Ahooj;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]