Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nádor na vaječníku

Od: ivana* odpovědí: 11 změna:

Je tu prosím nějaká žena které byl zjištěn nádor (10cm) na vaječníku a u které byly nádorové markanty v krvi zvýšeny,ale po operaci se zjistilo že nádor zhoubný nebyl?je nějaké naděje?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

6x

I kdyby vám tady někdo odpověděl,u každého jedince je průběh velice individuální.Výhra pro vás je už to,že nádor není zhoubný.

Asi jsem špatně položila otázku ,ale já se právě ptám jestli je tu taková žena u které zhoubný nebyl přestože v krvi byly markerry zvýšeny , já ještě operaci nemám až příští týden

hodnocení

0x

Mali sme to v rodine, na ultrazvuku tekutina v bruchu, v krvi zvysene onkomarkery, nador bol zhubny a po operacii a chemoterapii je uz 5 rokov klud. Pravidelne kontroly nutne.

Sanca, ze pri zvysenych onkomarkeroch bude nador nezhubny je mala, to musite ale konzultovat s lekarom. Hlavne nenalette nejakym sarlatanom typu bylinky a liecitelia.

jistě že konzultujeme a budeme s lékaři -příští týden Motol,hledala jsem jen jestli je naděje ,když je tak velký přestože chodím na pravidelné prohlídky

liska5
hodnocení

0x

Naděje určitě je, když histologie prokázala, že je benigní. Věk? Opravdu 10 cm? Není to 10 mm? Bývají tam často cysty, co se jeví, jako nádor.

já ještě nemám histologii jen vyšetření krve a prokazatelný 10cm nádor na vaječníku,proto se tu ptám zda je možné zda,když jsou zvýšené markanty tak už je jasné je 100pro zhoubný nebo nikoli ,vyhledala jsem že ne vždy ,ale naděje je asi malá ,vím

liska5

I tak, každý nádor je jiný, zejména, co se šíření týká.

Stále nechápete co jsem položila na otázku,na toto bych se neptala.Šlo mi pouze o to ,zda tu má někdo zkušenost s tím že by byly markanty z krve zvýšené a pak by se zjistilo ,že přesto zhoubný není .Nic víc

pmaja

Dobrý večer,

jedna lékařka mi kdysi řekla její osobní zkušenost, že měla zvýšené markery pro rakovinu slinivky. Bylo to v době, kdy se rozváděla. Nakonec se ukázalo, že markery byly falešně pozitivní zřejmě z důvodu nervového vypětí (prý může jít o falešnou pozitivitu i kvůli nějakému zánětu). Už je to 20 let a paní doktorka stále ordinuje a je zdravá jako řípa.

Přeji Vám, ať vše dobře dopadne!

Moc děkuji za tuto odpověď ,ve stresu jsem permanentně a dlouhodobě protože mám syna s mentálním postižením(35) také jsme právě četla že to může zvyšovat káva(tu jsem tedy před odběrem neměla) ale beru léky na tlak ,tak uvidíme .díky

jenn
hodnocení

0x

niceho se nebojte. nadeje urcite je

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]