Nejste přihlášen/a.
Na rtg páteře se svlečete do půl pasu včetně podprsenky. Rentgen se provádí vleže. Za pár minut hotovo. Stydlivost není na místě.
Dobrý den, celá ne, jen do půlky těla (té půlky, kde jsou záda). A nesmíte mít u sebe nic kovového. Zdravím!
jana15 - hlavně si s tím nedělejte starosti, protože různá obnažená těla tam rentgenolog vidí x-krát za den.
Při skolióze vám mohou rentgenovat i CELOU páteř, proto počítejte se vším prádlem dolů (nemusí být, ale nejběžněji je skolióza v oblasti bederní páteře, že). Vyšetření trvá pár minut, pokud nemáte v požadavku jiné RTG - vyšetření než jen snímek. Položíte se na záda - nebudete dýchat - cvak č. 1. Pak vás laborant/ka požádá o položení nabok - nedýchat - cvak č. 2.
Povoleny budou ponožky, kvůli chladu, třeba.
Na rentgenovaném profilu nesmíš mít nic, ani látku, poněvadž vyšetřující rentgenolog nemůže vyloučit, že látka neobsahuje rušivé prvky, například kovy.
Přestaň se stydět, až půjdeš na gyndu nebo mamo, tak to si teprve užiješ orgie. Je to vyšetření a zdravotní personál nebo lékaře vůbec nezajímá tvoje tělo z hlediska sexuality. Tedy až na výjimky.
Já teď byla na rtg plic a srdce a triko jsem si mohla nechat. Jen jsem si musela sundat podprdu kvůli kovovým háčkům. Bavlněný triko prý nevadí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.