Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na polevu na domaci nanuk

Od: aja1946® odpovědí: 9 změna:
Zmrzlina se nalije do nanukove formičky, ale nechapu jakym zpudobem tam dostat čokoládovou polevu

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Jako dítko školou povinné jsem byl na exkurzi v Lacrumu ve Zdounkách, tam vyrábějí Ledňáčky a Míša nanuky.

Poleva je totiž špatný název - ono se to nepolévá, ono se to namočí do nádoby s čokoládou.

hodnocení

3x

youtu.be/...

hodnocení

0x
Přesně jak píše Promon . Namočit a nechat okapat . stream.cz/... - pátá minuta to výborně ukazuje
Mario
hodnocení

To chapu. To jsou jine formicky. Takove jsem ani nevidela. Vetsinou se prodavaji tyto.
A covsemi politymi nanuky jak se ulozi do mrszaku
Zpet do formicek?
Jak na polevu na domaci nanuk

Tyto jsou na nanuky bez polevy. Taky jsme je měli doma, dali na dobročinné účely.

nov
hodnocení

0x

Po ztuhnutí čokolády na alobalu /viz. video/, bych každý nanuk omotala alobalem a naskládala do plastové krabice.

hodnocení

0x

Já ty čokolády na nanucích nemusím. Stejně je nejdříve okoušu a pak si teprve pochutnám. *hi*

liska5

Moje řeč. Většinou je ta poleva z laciné sladké čokolády, co se lepí na patro. I když se zdá čokoláda dobrá hořká, občas křupne a kus mi upadne a mám co chytat. To raději nanuk samotný bez čokolády.

Jasně...Poleva je z laciné sladké čokolády a samotný nanuk je ze špičkových ! bio surovin.Ufff.Protože čokoládu a sladké nemusíte a padá Vám tak si to aspon odůvodníte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]