Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem si kotníkové tenisky v H&M které jsem měl rok a půl v tašce než jsem je začal nosit. Asi půl roku po nošení úplně odešly tkaničky, koupil jsem nové. Vzápětí jsem si všiml, že vložka už na tom také není úplně nejlépe a tak jsem koupil obyčenou v DM co se dá zkrátit podle velikosti ale ta je po roce KO.
Původní vložka v botech, která se nedá vytáhnout, protože je jakoby přišitá už má to nejlepší uplně za sebou. Jsou v ní díry až k té tvrdé platformě samotných bot a jakoby u prstů mi příjde, že se ta vložka úplně propadla, ale asi to bude jen ta vložka a boty jsou ok. Zachrání to nová vložka nebo boty na vyhození?
A jakou byste doporučili? Nechci nic ze srdičkama atd. to mám pocit, že akorát víc tlačí. To z DMka za 80kč je fajn, mám pocit že na zimu i boty byly tepleší ale je to nějakej tlustší textilní materiál co se dá zkrátit nužkama a taky to vydrželo pouze rok. Tady v místě označení je takovej důlek, třeba fláknout novou vložku by na to mohlo, ale mám strach aby se i ta nová vložka díky tomu nezdeformovala.
Třeba je tu nějaký obuvník co poradí. Boty jsou jinak jako nové, pravidelně je čistím, takže by byla škoda je vyhodit.
Proto kupuji levné "botasky" které vydrží stejně dlouho jako drahé . srovnával jsem se synem-já z lidlu za necelé 400kč (u větráků za 300) syn značkové za cca2500 a vydrží nám přibližně stejně! Cca 2-3 roky.Paradoxně mám jedny boty ve velmi dobrém stavu , ušité na zakázku někdy v roce 1975 za cca 900kčs. a Boty vz 62 někdy od roku1984-tak je ale kvalita skrze armádu jinde
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.