Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na co se dá použít 27% pařížská smetana

Od: jenka odpovědí: 6 změna:

Vždy mě zaujme kelímek pařížské smetany v chlaďáku v obchodě.Jelikož ráda peču=improvizuji tvz.svoje recepty,ptám se k čemu se to prodává,když ve všech případech se do šlehačkových krémů je vyslověně píše 40% nebo 33% smetanu pro docílení max. tuhosti.Ale já si nedám říct,tak ji mám nachystanou na šlehačkovou roládu,teď ji začínám dělat a použiji asi tu 27%*mnam* se ztužovačem,co tomu říkáte pekařinky?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Dobrý den, od jedné české firmy je fakt chutná a nemá " umělý ocas". Raději ale používám v tetra pak z Německa. S obema druhý dělám "český Pařížák" , popřípadě jakože Schwarzwalďák. Nebo dávám na jakoukoliv upečenou buchtu. Na dorty používám dovnitř i na vrchní zdobení. Dám ztuhnout do lednice a drží pěkně tvar i v létě. Určitě vyzkoušejte, pracuje se s ní snadno.
jenka
hodnocení

To je přesně a kde ji kupujete a v jaké podobě se prodává,budu ji dávat jen dovnitř rolády,takže musí vydržet,mám trému s tou sedmadvacítkou,protože roláda z pěti vajec se musí podařit :-/

Klídek,v roládě bude bezvadná ;) no tady v CZ kupuji Kunín. V Kauflandu. Zřejmě ta samá,jakou máte Vy . V kelímku,vypadá jako klasická šlehačka nebo smetana od téže firmy,jen má obal dohněda. Jinak 33% má Bohe Milk,ale ta se hůře shání, bývá v tetra paku.

lee*
hodnocení

0x
Já předpokládám, že 27% tuku má proto, že je to směs smetany (třeba té 33%) a čokolády a čokoláda má méně tuku, než 33% Tím % tuku v pařížské klesne. Ničím víc bych ji "nezpevňovala"
jenka
hodnocení

Už jednou mi tekla z rolády,neriskuji

asd1
hodnocení

0x

Jen oslazená průměrná smetana.. Vhodná na Pařížský dortík po česku *smich* (originál Paříž bych tipnul těch 40% )

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]