Nejste přihlášen/a.
Vždy mě zaujme kelímek pařížské smetany v chlaďáku v obchodě.Jelikož ráda peču=improvizuji tvz.svoje recepty,ptám se k čemu se to prodává,když ve všech případech se do šlehačkových krémů je vyslověně píše 40% nebo 33% smetanu pro docílení max. tuhosti.Ale já si nedám říct,tak ji mám nachystanou na šlehačkovou roládu,teď ji začínám dělat a použiji asi tu 27% se ztužovačem,co tomu říkáte pekařinky?
To je přesně a kde ji kupujete a v jaké podobě se prodává,budu ji dávat jen dovnitř rolády,takže musí vydržet,mám trému s tou sedmadvacítkou,protože roláda z pěti vajec se musí podařit :-/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.