Nejste přihlášen/a.
Ahojte. Dnes jssem byla poprvé v nové práci - uklid a příprava pokojů v jednom větším hotelu. Zaškolovala mě holčína, co už tam dělá delší dobu. Po hostech mám mít na starosti ůklid, na pokojích a příprava pro nové. Slečna vše vysvětlila, co a jak, že mhoho času dle normy na jeden pokoj není...to jsem zatím nějak chápala. Na závěr že mi ukáže, vysávání. No prostě, co bylo na podlaze proste slečna brala automaticky jako odpad, za postelí ležely když to řeknu slušně tanga, sundala z vysvače hubici a vysála je. Prý co je na zemi mám považovat za odpad, kromě šperků, a ceností. Jinak neřešit a vysát...to je normální? Co kdyby to bylo něco jiného a tu věc někdo hledal?
Klarko, pokud ty tanga chceš, tak si je vezmi a je to.
Hotel ani manager nemá čas řešit blbosti, a nechce, aby uklízečka za ním běhala s každou vložkou, šprc gumou, kalhotkama.
I kdybys našla občanský průkaz, a odnesla ho na policii, stejně se musí zlikvidovat.
takže manažerka jedná racionálně.
Dělám na takovém hotelu i když ne pokojskou. Co jsme cenného našli, tak jsem to balila a posílala na náklady hotelu zapomětlivým hostům. Ať to byly brýle, nějaké doklady, motorkářské kalhoty nebo prošívaná vesta. Tanga bych asi taky vysála. Poštovné by bylo dražší, a taky je tu otázka hygieny. Jestli Ti to nevadí, tak si je vezmi.
No já jsem nejsem zvyklá vysávat cizí předměty, pač doma jsem byla zvyklá vše sebrat z podlahy. Nicméně jsem dnes pochopila proč to tak mám dělat, ten čurbes co tam zůstane.... A při dnešním překvapení ve formě použitého kondomu, jsem za vysvač byla skoro vděčná
.Nemusela jsem se k tomu ani moc přibližit, už je to někde mezi ostaním nepořádkem v sáčku vysavače.
Ale zodpovídá, je to nález jako každý jiný. Navíc hotel ví kdo tam bydlel a má i kontaktní údaje, takže správně zapomenutý musí uschovat a oznámit že to našel. I ty blbý tanga. Když je vyhodí a bude po nich sháňka tak je i zaplatí. A dá se čekat že vedení odpovědnost přehodí na pokojskou.
Ovšem pravděpodobnost že někdo bude shánět zapomenutý spodní prádlo je hodně malá. Taky ale můžou být značkový luxus za tisíce a požadavek na vrácení vyskočí (třeba od milence fetišisty )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.