Nejste přihlášen/a.
Jak být odpočatý?. Jak toho docílit.? Jsme student. 20 let. Mám chronické komplikace se zdravým ( Eb vir + borelióza )a i když se opravdu snažím . Chodím spát v čas a někdy i na mnohem déle. Tak ve škole pořád usínám a nevím jak tu školu udělat, jelikož pořád opakuju ročníky a jsem pořád unavený.
Dobrý den, nejdříve se snažit doléčit stávající nemoc. Únava je jedním z průvodních jevů, když máte boreliozu, tak se tomu nemůžete divit. Zdravím!
U vás jde spíše o to, jak být zdravý. Zdravý člověk, když si odpočine, je poté odpočatý, to snad chápe každý člověk. Jestliže máte různé zdravotní problémy, asi vám některé způsobují únavu i když si odpočinete. Také můžete mít únavový syndrom, co my víme, nejsme lékaři. Co na to říká váš ošetřující lékař, máte odběry v pořádku? Netuším, co je Eb snad máte Ebolu? Když máte zdravotní problémy, tak snaha nepomůže, pouze řádné vyšetření.
Asi nám hoch padl únavou a už nestihl napsat, jak se stravuje, jestli bere léky nebo doplňky stravy.zda dostatečně pije, zda sportuje nebo aspoň chodí na vzduch.
Na doléčení boreliozy jsem užívala na míru namíchanou kombinaci gemmoterapeutických tinktur od Mgr Jarmily Podhorné z Konice na Hané z fy. Naděje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.