Dobrý den, jsem zvyklý stříhat si nehty na nohou (dokulata) stejně jako na rukou. Stejně to stříhám dětem. Stříháte nehty na nohou dorovna nebo stejně jako já? Děkuji za váš názor
Do kulata, resp. ty přečnívající " rohy" musím nějak zkosit nebo zaoblit. Jinak mi mají tendenci zarůstat. Komu kdy zdravotní sestra "operovala" zarostlej nehet před stanem nůžkama bez umrtvení, bude to dělat podobně.
Dokulata, do rovna je humus, i když často doporučované kvůli zarůstání. Dokulata stříháme celá rodina a problém se zarůstáním není. Možná kdysi v mém dětsví mi občas na palci měl nehet tendenci zarůst, ale táta mě naučil jak na to. Těsně vedle lůžka udělat pilníkem na nehtu zářez, tím se nehet v tomhle místě oslabí a část v lůžku se pak má kam narovnat a nerostě zahnutá do lůžka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.