Nejste přihlášen/a.
Píšete čtvery, ale ukázala jste jen troje. Možná, že právě ty čtvrté, které nejsou vidět, by mohly být ty pravé. ![]()
Na maturitní ples bych nevolila žádné. Tu růžovou bezvýraznou placičku vůbec ne. Ty další dvoje se mi díky těm řemínkům a omotávkám k plesovým šatům moc nelíbí. Nejsou špatné, ale spíš k posezení v kavárně a k letním šatům.
Volila bych jednoduché boty, bez přemíry těch opasků, klidně uzavřené /lodičky/, či plná špička, prázdná pata. Podpatek o polovinu nižší. Bude slavnostní nástup, budete tančit, provádět různé legrácky, jak to na studentských plesech bývá. Nedovedu si představit, jak byste se v těchto podpatcích potácela. Navíc mi připadá, že ty růžové jsou Vám o číslo větší, než potřebujete, ty černé dokonce o 2 čísla - viz ty prázdné špice.
Nechci být protivná a rozcupovat Vám Váš vkus, ale pokud si chcete ples opravdu užít, sáhněte po jiném typu bot. Myslím to dobře. Jaga.
A pokud je v těch botách vyfocená Vaše nožka, zajděte si aspoň před plesem na pedikúru. Ty ztvrdlé paty /v černých botách/ nejsou pro dívku žádnou pěknou vizitkou.
Růžové nazouváky jsou úplně mimo, béžové na platformě se k té příležitosti vůbec nehodí. Nejmíň "nehodící se"jsou ty černé, ale když vidím ten nárt prakticky kolmo k zemi, bolí mě nohy jenom od pohledu. Mají na tanec příliš vysoké podpatky. Pamatuji si sebe před 45 lety, jak jsem byla blbá a chtěla jsem vypadat úžasně. Následnou bolest nohou jsem prostě pominula, patřilo to k sobotním návštěvám plesu stejně jako nedělní skuhrání a belhání. A že jsem jich na střední škole vymetla! Dnes bych si obula něco takového, pokud možno i s pevnou špičkou. Ale tenkrát ne. Takže stejně půjdete, v čem chcete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.