Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouho vydrží ty botoxové rty?

Od: liska5 odpovědí: 9 změna:

Nějak přibývá žen a dívek s těmi nepřirozeně odulými rty. Mně to připadá děsné, ale možná jsem nemoderní a chlapům se to líbí. Za jak dlouho to splaskne? Cítí to ta dotyčná, jako třeba pálení, bolest a nebo pnutí?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

6x
Výplň rtů se nedělá botoxem ale kyselinou hyaluronovou. Tělo ji obsahuje, takže výplň postupně vstřebá, za asi půl roku. Ale jinak máte pravdu, občas vídám napíchané ženy a většinou je to děs. Nemám nic proti kosmetickým úpravám, ale musí být s citem, aby spíš neuškodily.
liska5
hodnocení

Díky, tak začínám být v obraze. Není to má filosofie.

onansis
hodnocení

1x
Botox se vstřebá, za 6 měsíců zmizí, Tedy standardní dávka
Ale jelikož jde o jednu ze dvou nejjedovatějších látek na zeměkouli vůbec, moc nechápu, proooč…
liska5
hodnocení

No právě, že mi vpraví klobásový jed, který tvoří mikrobi ve zkažené konzervě, abych měla odulé a přituhlé rty, jako Lela nebo Helena.

jojo...krasavice jako z růže květ...radost pohledět :-P

okolik

Když už dokonalý květ tak manželka hokejisty Růžičky.*hledam**zed*

jendad
Botox umrtvuje tvář, vyhlazuje vrásky.

jenn
20.02.23 15:44
hodnocení

1x

pul roku

hodnocení

0x

Tedy já být chlap, tak mě Lela spíš odrazuje, než přitahuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]