Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit hučení v hlavě

Od: orisek odpovědí: 17 změna:

Dobrý den , mám problém s hučením v hlavě a v uších. A to od doby, kdy v našem domě byla nainstalována vduchotechnika do společné šachty. Nikdo ze sousedů bohužel nic neslyší , ale já v přízemí velmi silně. Už jsem se letos 2x stěhovala, ale bohužel v našem městě je to v každém panelovém domě. Při vyšetření u lékaře nebylo nic závažného zjištěno, za co jsem ráda , ale ten hluk je nesnesitelný.

Prosím poraďte co dále, všichni říkají , že to je vše uloženo v mé hlavě. Dá se s tím něco udělat

Děkuji za odpověď

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

TAky to může být tinitus, toho se nezbavíte, musíte se s tím naučit žít.

Da se vylecit. Kapacky a pak lecba.
Tinitus se často vyléčit nedá.
liska5

Znám osobu, kterou tinitus trápil a po roce přestal sám od sebe. Co to spravilo ale nevím.

Mne ho na Bulovce vylecili

Jak přišel, tak odešel. Několik týdnů pokusů, potom kortikosteroidy a za pár dní klid. Jsem dítě štěstěny.

hodnocení

2x

Nejprve zkuste žvýkačky. Pokud to nepomůže, navštivte dalšího lékaře a hledejte problém - třeba i v té hlavě.

Jsou lidi se zvýšenou citlivostí sluchu. Já třeba slyším nabíječky na mobil.

12.10.22 21:40

ty taky? *hi*

milan369
hodnocení

1x

Tinitus sa vyliečiť nedá!

Osobne ho mám, absolvoval som všetky možne vyšetrenia...

Nakoniec záverečný "kvalifikovaný" verdikt bol,

mám sa s tým naučiť žiť.

Tak sa učím moc sa mi to nedarí, zaspávanie sú galeje...*alene*

tom*

Podle me je to o tom zvyknout si... zkusit za měřit pozornost na něco jinýho, zkoušel jsi usínat třeba při zvuku deště? Na YouTube u jsou 10 hodinový videa, každá smart TV má aplikaci krb, déšť a tak dále...

tt
hodnocení

0x

nejsou v byte sadrokartony?

liska5
hodnocení

0x

Zkuste to aspoň zmírnit. Uvádí se, že prospívá Mg + B6 a Koenzym Q10

bara
hodnocení

0x
Páni kurt a brodský si na to vzali brokovnici.
Pan Karel Svoboda si pomohl pistolí.
Šlitr = plyn.
A některým (Hrzán, Hrabal) stačilo jen okno.
Vyřešeno.
Jenže to jsou chlapi, ženské (vy) na to jdou nejčastěji s Lentilkama.

Muk - alkohol

Bartošová - mašinka

barca
Muk se uchlastal? Nevím, teplouše nesleduji, to neřadím mezi chlapy tahle stvoření :)
Bartošová už vůbec. Není chlap
Nechápu lidi, kteří udělají takovou paseku, že kvůli mě musíš zastavit vlaky a někdo to musí uklízet. To je nejspíš nějakej psychickej problém, chtějí, aby se o nich psalo v novinách…, a ne hučení v hlavě..:
liska5

Muk měl ženu, kterou moc miloval a měl s ní dcerku. Bral antidepresiva a zároveň něco alkoholu vypil. Asi ta kombinace, protože pitva prokázala, že se zadusil zvratkama.

tebi
hodnocení

0x
Existuje kniha věnovaná léčbě tinitu. Název mi vypadl. Tinitus vzniká potížemi s krční páteří - pokud je odstraníte, zmírní se, nebo zmizí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]