Nejste přihlášen/a.
Zdravím, před cca týdnem jsem si objevil malou podkožní bulku v podpaží. Na začátku bylo místo na kůži trochu zčervenalé, teď už na kůži na první pohled nic není, je citelná jen na pohmat. Nebolí, je spíš trochu citlivá na pohmat, plus občas cítím v podpaží takový tlak nebo pocit podrážděnosti. Nemáte někdo s něčím takovým zkušenosti? Zítra jdu k obvodní lékařce, ale samozřejmě mám celkem strach. Jinak bulka není pohyblivá a je tak středně tvrdá.
Neposilujete nebo nedělal jste nějakou těžkou práci? Házela jsem kdysi závodně oštěpem a po čase si objevila bulku, což byl podle ortopeda důsledek natržené šlachy. Mám to tam pořád. Nebolí, nehýbe se, ani nečervená, ale je vidět, když zvednu ruku. Taky v podpaží je hodně lymfatických uzlin a někdy se některá zanítí. Jednou mi jednu dokonce na chirurgii pro zánět řezali.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.