Nejste přihlášen/a.
Opravil jsem URL adresu v odkazu, který v původní otázce nefunguje, na konci se vám tam vloudila závorka.
Ty potraviny nejsou "procházející"a tím pádem nevyhovující. Každá potravina má DOPORUČENOU expiraci, tedy datum spotřeby. To znamená, že nejde o "prošlost". Nemusíte se bát takovéto potraviny kupovat. Já s takovými postupy souhlasím. Lepší, než jídlo vyhazovat.
Na maso ve slevě v Lidlu občas narazím. Ale není to ta avizovaná sleva, ale ta dlouhodobě běžná, mínus 25 %. Na okamžité přepečení je dobré. Pečení je jakási jistota. Proč asi kočující cikáni víc pekli než vařili ? Kdyby se mi náhodou maso nezdálo, uvařím pro pejska. Když vidím, jak si po měsíci vyhrabe masitou kost a nic mu není, tak bych mu to zavánějící maso ve slevě uvařila bez obav.
Z té slevy mínus 25 % (kdysi dávno dokonce 30 %) také občas něco koupím. Bedýnku jsem nevzala ještě nikdy, tam bývaly hlavně brambory a cibule a toho jsem mívala plný sklep. Přes léto náš Lidl bedýnky neplnil, až teď se trochu objevují. Jinak samé ovadlé kytice. O ty zájem vůbec nemám.
Za mě mají nejlepší slevy v Kauflandu, ale musí zrovna jet člověk okolo. Slevňují to průběžně a rekord byl 70 % na vinnou klobásu. Ještě se mi nestalo, že by tomu něco bylo, hned to uvařím nebo upeču a máme na druhý den. Do Lidlu moc nechodím, asi dvakrát jsem tam koupila nějaké maso v 25% slevě a taky dobrý.
V lidlu nenakupuji vbůbec, nebož nejbližší prodejny Lidlu jsou od nás 20, 24 a 29 km daleko. Nechodí mi ani letáky Lidlu. Takže Lidl je pro mě pole neznámé a neorané.
Občas nakoupím docházející balené maso v Tescu. Včera např krůtí stehenní řízky bez kosti a kůže, se slevou 50%. Cena velice příznivá. Udělám je o víkendu. Jaga.
Občas se zadaří. Tomu zboží nic není. Jenže oni zlevňují pomalu. Nejdřív 10%...a vyčkávají. Takže je nejlepší chodit do prodejny navečer, to už jsou slevy slušné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.