Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Procházející maso z Lidlu levně, zkoušeli jste?

Od: lizza odpovědí: 12 změna:
Dobry den, koukala jsem na tenhle clanek, kde pise, ze lidl zacal se slevami na brzy prochazejici zbozi i na maso. U nas ve meste jsem to zatim ani v jednom lidlu nevidela. Uz jste nekdo takhle levne nakoupil?
vitalia.cz/...

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Opravil jsem URL adresu v odkazu, který v původní otázce nefunguje, na konci se vám tam vloudila závorka.

vitalia.cz/...

Ty potraviny nejsou "procházející"a tím pádem nevyhovující. Každá potravina má DOPORUČENOU expiraci, tedy datum spotřeby. To znamená, že nejde o "prošlost". Nemusíte se bát takovéto potraviny kupovat. Já s takovými postupy souhlasím. Lepší, než jídlo vyhazovat.

hodnocení

1x
Lidl dá slušnou slevu na věc, která "projde" třeba za tři dny. Funguje to tam už delší dobu. Dá se tam vždy vybrat, ale nechodím do slevněného regálu cíleně, spíše jen nakouknu při procházení. Jinak ty bedýnky za pokladnami mne nikdy nezaujaly, lidl má zeleninu obecně horší kvality oproti konkurenci. Například v albertu sleví až poslední den a to ještě nějakou mrzkou částku, ale nezapomenou tam dát obrovskou ceduli s dlouho žvásty. V lidlu občas něco slevněného koupím, v albert ty "lákavé" nabídky ignoruji.

hodnocení

1x

Na maso ve slevě v Lidlu občas narazím. Ale není to ta avizovaná sleva, ale ta dlouhodobě běžná, mínus 25 %. Na okamžité přepečení je dobré. Pečení je jakási jistota. Proč asi kočující cikáni víc pekli než vařili :)? Kdyby se mi náhodou maso nezdálo, uvařím pro pejska. Když vidím, jak si po měsíci vyhrabe masitou kost a nic mu není, tak bych mu to zavánějící maso ve slevě uvařila bez obav.

Z té slevy mínus 25 % (kdysi dávno dokonce 30 %) také občas něco koupím. Bedýnku jsem nevzala ještě nikdy, tam bývaly hlavně brambory a cibule a toho jsem mívala plný sklep. Přes léto náš Lidl bedýnky neplnil, až teď se trochu objevují. Jinak samé ovadlé kytice. O ty zájem vůbec nemám.

hodnocení

1x
Pokud ho uvarkte tyz den, tak ano.

hodnocení

0x

Za tu dobu, co chodím do Lidlu se mi povedlo koupit pouze 1x zeleninovou bedýnku, jinak jsem je tam nikdy neviděl... s masem to bude hádám ještě obtížnější. :) A myslím, že to teprve začínají zkoušet - takže bych to čekal jen na pár prodejnách...

tomaso
hodnocení

0x
Neviděl pokud uvidím a bude mi vyhovovat,klidně koupím.
Spus nevím proč ty jejich bedýnky se zeleninou za 25 maji až za pokladnama, to jako mám ve frontě vybihat k nim, tam se podívat a vzít si ji pod pazi k pokladně?

aby si je zákazníci nepřesklávali... to je prosté :)

tomaso
To mě vůbec nenapadlo, asi přemýšlím jinak *smich*

veju
hodnocení

0x
Takto levně ne, protože tato novinka ve zdejší pobočce buď ještě není nebo žádné takové kusy už neměli. Obecně, 25 Kč za balíček masa už je sleva, která přiměje k impulzivnímu nákupu i jinak neplánované položky a obchod skoro jistě prakticky nic nevyhodí. To, co tam mají doposud, tzn. sleva ušmudlaných 25 % z často velmi vysoké ceny, mě nikdy nedonutí nic takového kupovat. Ač je to plýtvání, ale za takovou mini slevičku poslední den spotřeby, to ať jim to klidně raději shnije.

hodnocení

0x

Za mě mají nejlepší slevy v Kauflandu, ale musí zrovna jet člověk okolo. Slevňují to průběžně a rekord byl 70 % na vinnou klobásu. Ještě se mi nestalo, že by tomu něco bylo, hned to uvařím nebo upeču a máme na druhý den. Do Lidlu moc nechodím, asi dvakrát jsem tam koupila nějaké maso v 25% slevě a taky dobrý.

hodnocení

0x

V lidlu nenakupuji vbůbec, nebož nejbližší prodejny Lidlu jsou od nás 20, 24 a 29 km daleko. Nechodí mi ani letáky Lidlu. Takže Lidl je pro mě pole neznámé a neorané.

Občas nakoupím docházející balené maso v Tescu. Včera např krůtí stehenní řízky bez kosti a kůže, se slevou 50%. Cena velice příznivá. Udělám je o víkendu. Jaga.

Občas se zadaří. Tomu zboží nic není. Jenže oni zlevňují pomalu. Nejdřív 10%...a vyčkávají. Takže je nejlepší chodit do prodejny navečer, to už jsou slevy slušné.

liska5
hodnocení

0x

U nás v LIDLu mají jeden chladící box na tyhle masa. Často za téměř poloviční cenu. Kupuji a hned upravím. Nikdy nebylo špatné, ani trochu cítit. Naposledy celého králíka, byl o 90,. levnější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]