Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč je mi nepříjemné být v blízkosti kamaráda a jak se toho mám zbavit?

Od: teresa odpovědí: 5 změna:
Ahoj, poslední dobou mě trápí takový problém, je mi nepříjemné být v přítomnosti jednoho z mých kamarádů. Známe se už přes dva roky, seznámili jsme se na Instagramu v jedné školní skupině. Jelikož si do teď skvěle rozumíme a víme jeden o druhém skoro všechno, tak asi po půl roce jsme se spolu ve škole poprvé setkali. Už tenkrát jsem se v jeho přítomnosti cítila z neznámého důvodu jaksi nepříjemně a to ani nedošlo k žádnému fyzickému kontaktu. Od té doby jsme se cíleně viděli asi jen 8krát, ten jakýsi blok v mé hlavě mi prostě nedovolí se častěji setkávat. Během prázdnin jsme se prákrát potkali někde venku či v MHD, přičemž jsem si všimla, že někdy mi vadí míň, někdy zase víc. To se na mě projevuje i tím, že někdy si s ním dokážu takto v reálném světě normálně povídat, jindy ze sebe nedostanu ani slovo. Když spolu ale komunikujeme přes internet, dokážu si s ním povídat hodiny a hodiny úplně bez problémů. Pro informaci je nám oběma 15. Byl by někdo prosím tak hodný a poradil mi, jak se mám zbavit tohoto problému, ideálně vlastní pomocí? Předem všem děkuju za pomoc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

Já věřím na "chemii". Někdo a ani netuším proč, je mi sympatický a mám pocit, že ho důvěrně znám celý život. Někdy je to někdo, kdo mě zaujme a někdy je to, že na mě "sáhne smrt" , otřepe mě. A také vím, že existují lidé, kteří na mě fungují jako upíři. Po chvíli s nimi jsem bez energie.;) A tak to bude i s tvým přítelem. Funguje něco, co neumíme pojmenovat. Nezdržuj se s takovým vztahem. Běž dál!

hodnocení

3x

Já už sice mám mládí dávno v háji, ale celoživotně se nestýkám s lidmi, kteří mi nejsou příjemní. Asi tak.

vernon
To bych se třeba já nesměl setkávat s nikým...

hodnocení

2x

Podla mna ide o toho isteho chlapca, ktory to tu uz opakovane riesil, teraz to skusa "rafinovane" napisat opacne a tvarit sa ako zena.

hodnocení

1x

Zdravím. Možná se obáváte, aby k Vám nezačal cítit něco víc, než jen přátelství. Tak jste ve střehu a cítíte se nepříjemně. Pokud si s ním raději píšete, možná pomůže, nesetkávat se s ním cíleně v reálném životě příliš často.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]