Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvasinková infekce 15 let

Od: jana15 odpovědí: 2 změna:
Dobrý den,
Jelikož se nemůžu zeptat své matky zeptám se tady.
Je mi 15 let a mám podezření na kvasinkovou infekci,je to v mém věku možné?
Mám to zarudlé a na pyscích zevnitř i zvenku bílé "Krupičky" a zároveň mám divný zápach s výtokem.
Budu moc ráda za radu případně co si koupit za lék a jestli mi to v 15 prodají děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

A co takhle jít k ženskému lékaři? nebo k ke svému dětskému a ten případně dá doporučení. Nějak matně tuším, že v 15 byste již měla mít i svého lékaře gynekologa!

liska5
hodnocení

6x

Kvasinková hodně štípe, tahle by mohla být bakteriální. Pak jedině na gynekologii, možná to chce antibiotika. Pochybuji, že Ti v lékárně vydají nějaké účinné vaginální tablety... Je fakt, že ve Tvém věku je častý výtok jen z hormonálních příčin. Ty můžeš aspoň sedací koupele v růžovém roztoku hypermangánu a omezit ve stravě hlavně cukr, ale i mléko.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]