Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vztahy - Mladý muž neví

Od: tom* odpovědí: 18 změna:

Ahoj, je mi 30. S o 2 roky mladší přítelkyní chodím už třetím rokem. Mám dům v něm bydlíme, přítelkyně má byt který pronajímá. Má téměř dvojnásobný plat. Přítelkyně mne popohnala na školu a i nyní vydělávám méně. Za ty dva roky jsem ušel kus cesty a sehnal kvalifikovanou práci. Pracuji i dost na domě a zahradě. A mám na ní čas chodíme běhat, na procházku se psy a hrajeme volejbal. Ten jsem musel oprášit od základky jsem nehrál. Zavedla mne do kolektivu voley hráčů. Každý kazí, ale dva z nich byli na mne po celou dobu zlí a to už ted rozhodně nejsem nejslabší hráč. Prostě dva o 12 let starší borci Vám to dávali sežrat. Až teď, nedáno jsem se dověděl, že přede mnou právě s tím jedním borcem měla půlroční románek. Zrovna to měl v manželství složité. Otec dvou dětí. Vysoce postavený ouřada, sportovec s velkou spoustou času, kterou věnuje k uhánění kopretin a pak se to s manželkou najednou urovná. Nicméně byl samý kopec, samé kolo a samá chata.

Je normální dovést si nového kluka na volej, kde chodí její idol aspoň ohledně sportu a volného života. A celou dobu chodit na voley s ex nabíječem-taťkou a mou?

Najednou si vybavíte všechnu jejich vzájemnou komunikaci na hřišti a taky to, proč do Vás on a jeho kámoš, (ten víc) ryli.

Přítelkyni jsem ještě nekonfrontoval s tím, co jsem o ní zjistil.

Pozoruji nyní, co jsem dřív neviděl.

Mnohdy je velmi vulgární a vyjadřuje svoji nespokojenost, někdy i s tím, že dýchám. Mám podezření, že je na sebe nasraná, že uvízla ve vztahu s někým, kdo nemá tak vysoký potenciál, ve sportu, financích...a taky na mne, že nejsem tak dobrý jako o 12let starší chlap, který vydal ze sebe vše aby jí dostal a měl románek.

Myslí si, že já jí celý takový život zařídím?

Také vím, že ještě před ním, spala a točila se kolem dvou doktorů, jeden byl až o 17 let starší.

Což mne přivádí do směsi myšlenek.

Poučila se? A stačí ji běžný život?

Mám jí pořád rád. Jsou dost ubíjející její připomínky a sám radši neříkám ani píp, neb by se vše

vrátilo jako hurikán a ještě by to byla má vina.

Stále je se mnou ve vztahu (ale asi pro dům, a že jsem už v jakštakš dobře placené práci s trochou času navíc.)

V mnohém mne stále učí, jak lépe vést finančně domácnost.

Dlužím ji v současné době ze studii cca 40 tisíc.

Mám novou práci(tudíž zkušebka).

Pokud nejsem s ní venku, nebo sám nahoubách, tak jsem furt doma a pracuji z domu a nebo na domě. Nepiju. Kouřím trávu!-Asi má největší vada na kráse! Sportuji. Ženy nebiju. A určitě nechci třít bídu z nouzí, ale vyznávám spíš tradiční hodnoty.

A teď baby/chlapi raďte...

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sametka
hodnocení

12x

Já bych z toho vztahu vycouvala. Ona se už nezmění a stále chce měnit vás k obrazu svému a asi je dost dominantní.

jp
hodnocení

7x

Sám cítíte, že nejste spokojen, pryč od ní. Možná Vás na voley přivedla, aby se pochlubila nebo naštvala svého ex.

hodnocení

6x

Dejte si do pořádku sebevědomí. Uvědomíte si pak sám svou hodnotu a nebudete to všechno muset říkat a obhajovat, budte to mít v sobě, budete vědět, že jste fakt dobrý, schopný a nebudete muset pochybovat a nikomu nic dokazovat. Budete to vědět vy, vaše přítelkyně i lidé v okolí. *hej*Ale nesmíte zaměňovat aroganci, divadlo a agresi, za klidné, vyrovnané, sebevědomé chování. *hej* Ta tráva vám dělá ze života houpačku. Nahoru, dolů, od pankejtu k pankejtu. Tohle nepotřebujete. Vy potřebujete pevnou půdu pod nohama!

Vztahy - Mladý muž neví

hodnocení

3x

Je fajn že víš na čem jsi a že ti opadla tá mlha jakou jsi ji viděl a jakou ji vidíš ted. Co vím ale téměř jistě, že tyhle ženský se nemění..jen si maximálně dává věkem víc pozor, aby někoho koho zrovna k sobě potřebuje, neztratila. Protože kdo by jí zase dělal vola že?

Mám dojem, že svůj život jsi ztratil a žiješ ten její a jak zrovna chce ona. Jsi takový její pejsek (nic proti tobě). Přitom vzhlíží asi k někomu jinému-jiným..možná k tomu sportovci, kam tak ráda pořád chodí. A je jí asi přitom uplně šumák, jestli je ženatý nebo co..prostě příroda-pudy.

riva
hodnocení

2x

Život je celá řada kompromisů. Musíte si vy a i ona ujasnit, jestli těch kompromisů nemusíte udělat hodně, pokud zůstanete spolu.

hodnocení

2x
Mám ji rád je málo..Milujete ji? Bavíte se spolu o dětech? Chtěl byste s takovým člověkem ztrávit zbytek života?

tyler
hodnocení

2x

Něčím podobným jsem si prošel. I tou vámi zmíněnou "nespokojeností, že dýchám". Bylo téměř nemožné vedle ní spát jako "pár", protože jsem "moc funěl", chyběla něha. Vždy ale za její problémy mohl někdo jiný.

Když byla zima, zatopil jsem. To pak bylo příliš teplo a opět jsem byl ten špatný. Vše chtěla mít podle sebe a když jí člověk vyhověl, nikdy vlastně spokojená nebyla. Jako by přesně věděla co chtěla, zároveň to spíš vypadalo že se jen domnívá, že ví, co chce.

I přes svůj mladý věk měla románky s "fotříkama", chtěla, abych byl jako oni. Jenže zkušenosti a věk nelze nahradit, nebo dohnat vzhledem. Tak jsem nosil koženou bundu a celkově se choval drsně, abych alespoň trochu suploval nedostatky, jaké jsem oproti těmto mužům (téměř z podsvětí) měl. Myslíte si, že to stačilo? Rozhodně ne. Dost možná to pro ni bylo i komické. A já se tak trochu cítil spíše jako její pejsek, než rovnocenný partner. Až po celém tomto "progresu" mi došlo, díky jiné slečně, že takto nemusí vypadat každý vztah. A my jsme ti, co si to určí!

Dokud nejste manželé a dokud nemáte děti, máte dostatek času přemýšlet (a velký pozor na přehnanou fantazii), jaký vztah byste vlastně chtěl.

Vydělávat méně než partnerka je (pro mě osobně) takové "potupné" - ve smyslu takovém, že pak muž musí "sklopit ocas", když jde o řešení nějakých finančních záležitostí. Ne každého to musí tížit, ale na sebevědomí to taky nepřidá.

No a "být dotažen" na hřiště, kde je minimálně jeden "ex-nabíječ", to už hraničí i s intrikami, pro mě naprosto zbytečné pocity a energie. Tomu bych se znova nepodvolil (také podobná zkušenost).

hodnocení

1x

Vzhladom na vek je klucova otazka, ci vy, ona alebo obaja chcete deti.

ltz
hodnocení

1x
Je to jen na vás. Ještě není pozdě přemýšlet o jiné partnerce pro život. . Musíte se vedle ní cítit takový nedoceněný, možná i přišlápnutý, ne moc šťastný. A ona se cítí až moc na výši, je asi i dost necitlivá.

sony*
hodnocení

1x
Dobrý den, cítím z vás určitý smutek,měl byste ale vyzařovat jinou jiskru. Vaše láska uvadá,plamínek skomírá..
Zůstavat v takovém vztahu je ztráta času,nebojte se začít znovu a uvědomit si svou cenu. Zamyslete se nad otázkou zda si vazite sám sebe.

michalverner
hodnocení

0x
Já se omlouvám že jsem to nedočetl,ale po několika větách vidím,že Vaší přítelkyni chybí jedna věc a tou je muž.Vy se jí neustále přizpůsobujete a necháváte si radit co dělat.Buď odejděte a nebo "bouchněte do stolu".Nejste mimino a ona není Vaše matka.
bipa
Zajímavý pohled...
michalverner
Bipa...proč? Ona pronajímá byt,popohnala mě na školu,zavedla mě do kolektivu,ostatní na mě jsou zlí,dali mi to sežrat,oni do mě ryjí,učí mě jak vést domácnost,dlužím jí.
To je vstah matky a dítěte ne muže a ženy.

hodnocení

0x

Škoda, že když vyznáváte spíš tradiční hodnoty jste nevyznával také tradiční pořadí. Frajeřinky před holkama na hřišti a seznámení ještě na škole a pak rodina a stavění domku společně. Teď máte domek bez rodiny, byt, ve kterém nebydlíte, známost bez perspektivy a místo zábavy na hřišti se necháváte vystresovávat nějakým fotříkem. Co z toho věčného soutěžení, porovnávání se a soupeření máte? Nikdy, ani jako puberťák bych nechodil s holkou, která chodila s někým o hodně starším. Ve vaší situaci bych přehodnotil pořadí důležitosti věcí v životě.

otecko

"bych nechodil s holkou, která chodila s někým o hodně starším"

mel bys strach s srovnání :)

Tak tohle kritérium ně nikdy nenapadlo. Nemám smysl pro nerovný vztah z jakékoli pozice.

vernon
hodnocení

0x
Vykašli se na ní...

hodnocení

0x

Celé divné...Nedělejte ze zdejších rádců blbce..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]