Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zmenšit džíny

Od: shopaholic odpovědí: 14 změna:
Dobrý den,
Na tuto stránku jsem již psala a děkuji moc za pomoc.
Dnes mi džíny přišli,ale jsou moc velké nechci je vracet ale chtěla bych je nějak třeba v sušičce zmenšit o velikost či dvě.
Nikdy jsem to nezkoušela a potřebovala bych poradit jak to udělat.
Děkuji moc.
S přáním hezkého dne shopaholička.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Do 14 dnů bych je vrátil a požádal o výměnu za menší. Jinak na vás budou plandat do té doby, než nějaká kila přiberete.

shopaholic
hodnocení

Bohužel menší velikost nemají.

Když menší nemají, vrátí vám peníze a koupíte jinde.

shopaholic
hodnocení

To máte pravdu,děkuji.
Máte prosím nějaký tip na eshop?
Jsem malého vzrůstu (mám 150 cm),takže většina mi sedí zvláštně.
Budu moc ráda za tip.
@shopaholic Doporučuji navštívit kamenné prodejny, kde si to vyzkoušíte. Třeba já mám klasickou konfekční velikost a sedí mi jedny džíny z deseti, to prostě není tričko nebo tepláky. Neumím si představit být celý den v džínách které perfektně nesedí.

hodnocení

3x

Nezmenšíte ničím, Nebudou nikdy sedět. Bude to vypadat jako vykradený ruksak.

hodnocení

1x
Pokud chcecte, aby vám seděly, tak je vraťte. Snadnější je je roztahat, než zmenšit.
Nevím, o jaký typ riflí vám jde, manželka je taky dobná, má 162/52kg. Nejraději nosí obtažené elastické rifle vel. 36. Vám možná budou 34. Když jsou delší, tak je většinou ani nechce zkrátit (u nás většinou šiji já, ženské na precizní práci nemívají tolik času a trpělivosti), jen je zahne dovnitř. Kolem kotníků jsou obtaženě, takže to nepadá a není to vidět. Takové rifle koupíte už od 150 Kč v akci v Lidlu. Tesku, C&C, Kiku..
Mně je větśí kousek, a taky už si kupuji jen elastické, vždy sednou.
Jo, to je fakt, to jsem zapomněl, často jí sednou i dětské, takže vám určitě.

hodnocení

1x
Kdysi, tak okolo 1960, jsme džíny oblékli a vezli do vany s vodou. Potom nechali na těle uschnout. Padly jak ulité.
Teda skoro všechny. To byl poctivý materiál.

hodnocení

1x

Kamenný obchod a při výšce 150 cm zavítat i do dětského oddělení.

Jednou jsem s dcerou a mimořádně hubeným vnukem kupovala džíny. Trvalo to jistě hodinu i víc, protože když už to velikostně padlo, klukovi se na nich něco nelíbilo. Ale nakonec se džíny přece jen koupily.

Kupuji v Lidlu, jsou elastické, docela levné, světlé i tmavé. Někdy jsou již běžné velikosti vyprodané a mají jen malinké, na drobné postavičky, jako je vaše. Určitě si tam vyberete, doma vyzkoušíte a bez problémů můžete bud vyměnit za jinou velikost a nebo vrátit.

hodnocení

0x
Sit neumim, koupila jsem si opasek.

hodnocení

0x

Nejdříve zkuste tu sušičku, nedávám je tam, aby se třeba nesrazily, tak vyzkoušejte. Pásek u kalhot je vždy dvojitý, tak vespod udělám dírku u knoflíku a u dírky a tudy protáhnu gumu a zapošiju. Tím ze mne kalhoty nepadají, případně provléknu opasek, jak je tu už zmíněno.

Zmenšované džíny již nikdy nebudou dobře sedět, vyměnila bych je za menší. Vždy je lepší oblečení vyzkoušet a pak koupit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]