Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Menstruace po druhé v měsíci?

Od: pth odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

více než půl rok neberu antikoncepci a od té doby ji mám nepravidelně. (měla jsem mezitím nějaké stresy, hodně jsem zhubla atd., takže jsem chápala že je nepravidelná, jednou dokonce měla i 14dní zpoždění)
Tento měsíc jsme byli na dovolené, mestruaci jsem dostala podle očekávání, ale byla dost slabá. (možná stres z odletu a zpáteční cesty, ta skončila někdy kolem 13) nicméně jsem ji 20 dostala znovu, teď mi zase přijde o dost silnější než obvykle. Do toho jsem tedy i nastydla, jelikož návrat z tropů sem do chladna a deště si vybral svou daň... Myslíte, že to může být tím? Samozřejmě jsem objednaná na gyndu, chtěla jsem se jen zeptat jestli někdo nemá podobné zkušenosti... Na netu mě straší i rakovinou děložního čípku... tak se ptám jestli někdo nemá zkušenosti... Díky moc za odpověd

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

4x

Nepravidelné menses jsme někdy zažily snad všechny. U Vás je těch faktorů, co to ovlivnilo, docela dost. Zhubnutí, , cesty, relativně nová antikoncepce, nachlazení, ...Je jedině dobře, že jste objednaná ke gynekolgovi. A klídek. Možná pro takové rozhození cyklu navrhnou jinou antikoncepci, což jsem zažila.

pth
hodnocení

Já právě antikoncepci neberu již delší dobu vůbec... A klid je přesně to, co mi teď chybí, no...

liska5

Stres dělá hodně. A sorry, s tou HA jsem to přehlédla. Jinak na srovnání cyklu je dobrý Gynex. Relativně drahé, ale funguje. Jen dodržet pokyny. A zase moc nehubněte, estrogeny jsou v tuku. Ve stravě napž. v sojových výrobcích a co berou dívky na pleť i na úpravu menses je pupalkový olej.

jenn
hodnocení

0x

rakoviny se nebojte. nemyslim, ze je to ono. bezte samozrejme za doktroem. Dle meho se jedna o nejaky nezadouci ucinek

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]