Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přenechám oblečení pro seniory

Od: olena odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, zůstalo u mě spousta oblečení po babičce (noční košile, svetry, blůzy, nějaké kalhoty a boty, kabáty, vše ve velikosti XXL nebo větší) chtěla bych je darovat důchodci který to opravdu potřebujete (NE na prodej). Mohli byste mi poradit na koho se mám obrátit?
Předem děkuji za odpověď

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jjj
hodnocení

5x
V každém městě je nadoba na sběr starého oblečení ...provozuje třeba KlokTex
Přenechám oblečení pro seniory

liska5
hodnocení

0x

Když přišly Ukrajinky /a to i babičky/, tak se rozjely ve městech sklady. Ten náš poskytuje oblečení, obuv a plno potřeb též našim občanům v nouzi, hlavně samoživitelkám, když přinesou potvrzení ze sociálky, že mají nárok na takovou pomoc. Je to proto, aby si tam někdo nenabral a nekšeftoval s tím. Z toho vyplývá, že na sociálním odboru městského úřadu vědí, kde takový sklad je. Tak na tu sociálku zavolejte, kde a kdy to tam u Vás máte. U nás je třikrát týdně otevřený. Je i na facebooku uvedena otvírací doba. Vedou ho dvě milé paní z Ukrajiny a lidi tam nosí nepotřebné oděvy, boty, lůžkoviny, nádobí, školní potřeby, postýlky, židle, lampy,...Druzí tam jdou hledat, co potřebují.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]