Nejste přihlášen/a.
Zdravím, jsem trochu na rozpacích a prosím o radu. Uvařila jsem marmeládu ze šípků a podle jednoho receptu přidala agar z mořských řas - po otevření marmelády se na povrchu objevilo trochu vysrážené sladké vody a víčko bylo rovněž orosené. Stalo se mi to poprvé a přičítám to agaru, jen nevím, zda tím marmeláda neutrpěla (bude se kazit?) a nebo se nic neděje a mohu ji standardně bez obav uskladnit. Moc děkuji za vaše případné zkušenosti. Pěkný den všem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.