Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Marmeláda s agarem - voda na povrchu?

Od: marie* odpovědí: 2 změna:

Zdravím, jsem trochu na rozpacích a prosím o radu. Uvařila jsem marmeládu ze šípků a podle jednoho receptu přidala agar z mořských řas - po otevření marmelády se na povrchu objevilo trochu vysrážené sladké vody a víčko bylo rovněž orosené. Stalo se mi to poprvé a přičítám to agaru, jen nevím, zda tím marmeláda neutrpěla (bude se kazit?) a nebo se nic neděje a mohu ji standardně bez obav uskladnit. Moc děkuji za vaše případné zkušenosti. Pěkný den všem.


Marmeláda s agarem - voda na povrchu?

 

 

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

2x
avatar mario
Nemusíte se bát , vydrží bez problémů . Není to na závadu . Já ale osobně používám gelfix . Je asi nejlepší
Mario
marie*
hodnocení

Děkuji za uklidnění. :) Gelfix / pektogel také používám, ale marmeláda už byla dost kyselá, tak jsem ji nechtěla ještě víc okyselovat. No a teď je to zase takové hutné želé... Holt příště zase raději standardní postup. Ještě jednou díky. Marie

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]