Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Z blondýny bruneta

Od: ahojky123 odpovědí: 2 změna:
Ahoj, když jsem byla malá, tak jsem měla úplně platinově blond vlasy, do nějakých 14 jsem mela takovou spinavou blond a v 15 mi presly do svetle hnede, spolecne s vlasy mi ztmavlo i oboci, vsude ctu ze je to dano hormony
Ale pak jsem nekde cetla ze jsou to jen bakterie ktere v blondatych vlasech usazují hkuboko? A ze se to da vymýt ze smesi peroxidu vodiku a jeste neceho, je to pravda? Neverim tomu
Jelikoz memu dedovi blond vlasy stmavly az na cerne a hlavne i oboci k tomu dotmavlo

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

3x

S těmi bakteriemi je to blbost a peroxid vodíku bělí a bělí cokoliv, takže i ty vlasy. O žádné vymytí bakterií se nejedná. Taky jsem jako dítě měla blond vlasy, i můj starší syn. Ještě e školce jsme byli blonďáčci, ve škole už vlasy hnědé a syn k nim má ještě skoro černé oči, pleť svetlou.

liska5
hodnocení

2x

Pigment ve vlasech nedrží bakterie, to je konina. Většina z nás hnědovlasých jsme byli blonďatí předškoláčci..To máme v genech, jak se následně vybarvíme. Sem tam do toho sice promluví nějaká choroba, ale později vlas "vytuneluje" stáří.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]