Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se pořád směju, proč se směju z ničeho nic?

Od: anaconda odpovědí: 9 změna:
Mám často výbuchy smíchu, které trvají třeba deset minut a následující dvě hodiny me dokáže znovu rozesmát úplně cokoliv. Bojím se, ze to uz není normální. je pravda, ze trpim depresema a navalama stresu, muze to s tim souviset? tyka se to problemu doma. diky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

8x

Dobrý den, bipolární afektivní porucha (maniodepresivní porucha/psychóza). Zdravím!

hodnocení

5x

Doporučuji navštívit psychiatra, poradí, doporučí léky, terapii.

hodnocení

4x

Tetrahydrocannabinol?

olinl

..omezit nebo přestat používat*smich**smich*

hodnocení

4x

A s těmi depresemi chodíte k odborníkovi? Berete nějaká antidepresiva? S tím to souviset klidně může...

hodnocení

0x

Záleží kolik je vám roků. Pokud jste puberťačka, tak je to naprosto normální a časem samo odezní.

hodnocení

0x

Tak jestli berete nějaký lék, který je na bázi cannabisu, tak to se nedivím. To by se asi smál každý. A přesně tak to působí, člověk se směje úplně všemu a vůbec neví proč. Ale pak, když ta veselá euforie přejde, tak z toho mívají někteří zase deprese. Já jsem kdysi dávno cannabis kouřila a měla jsem to ráda, ale já ho snášela velmi dobře a navíc jsem pak měla fakt naprosto úžasné nápady a nic mi pak nebylo. Ale moje kamarádka měla bolesti hlavy a nebylo jí dobře.

matiselis
hodnocení

0x
Já se také dovedu dlouhou dobu smát a být hyperaktivní. Ale už jsi jsem poměrně jistý, že to je jedna z mých možných reakcí na nudu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]