Mám často výbuchy smíchu, které trvají třeba deset minut a následující dvě hodiny me dokáže znovu rozesmát úplně cokoliv. Bojím se, ze to uz není normální. je pravda, ze trpim depresema a navalama stresu, muze to s tim souviset? tyka se to problemu doma. diky
Tak jestli berete nějaký lék, který je na bázi cannabisu, tak to se nedivím. To by se asi smál každý. A přesně tak to působí, člověk se směje úplně všemu a vůbec neví proč. Ale pak, když ta veselá euforie přejde, tak z toho mívají někteří zase deprese. Já jsem kdysi dávno cannabis kouřila a měla jsem to ráda, ale já ho snášela velmi dobře a navíc jsem pak měla fakt naprosto úžasné nápady a nic mi pak nebylo. Ale moje kamarádka měla bolesti hlavy a nebylo jí dobře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.