Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Jak využít koloděj v kuchyni?

Od: mario® odpovědí: 6 změna:
avatar mario
Zdravím , jaké recepty poradíte , krom smaženice a zaváření? Děkuji

 

 

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

mate59
hodnocení

2x

Klidně i na omáčku,jen ho musíte min. 15 min dusit.

hodnocení

Děkuji za tip :)

 

ben®
hodnocení

2x
avatar ben

Dobrý den, viz odkaz - prý lze použít i na výborný houbový guláš. A jsou tam celkem tři recepty. Zdravím!

spektrumzdravi.cz/...


doplněno 10.09.22 18:43:

Nemáte zač.

hodnocení

Zdravím , děkuji :)

 

hodnocení

0x
avatar babkazov

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]