Dobry den, narazila jsem na moc hezkou halenku na webu Vinted. Je to bezpecne to tam kupovat? Chtela bych ji koupit pres to tlacitko KOUPIT ne pres prevod dotycne na ucet. Mate s tim dobre nebo spise spatne zkusenosti?
Doporučuji. Přes tlačítko koupit je to zcela bezpečné. Když dáte koupit zaplatíte a pockate. Odesílatel odešle produkt a peníze stále mít nebude. Až poté co vy předmět převezmete a zkontrolujete zda odpovídá odkliknete v aplikaci že je vše v pořádku. V tom moment odesílatel dostane peníze z nákupu. No a pokud zaplatíte a odesílatel neodešle zásilku tak je lhůta myslím 5 dní. Poté se obchod automaticky stornuje a peníze vám budou vráceny do jediné koruny. Jen doporučuji zkontrolovat že uživatel je aktivní. Někdy se stane že chcete kousek a uživatel byl naposledy aktivní třeba před 2 měsíci. Doporučuji kontaktovat zda je zboží dostupné a pote koupit. Pokud bylo zveřejněno před pár minutami, hodinami, dny tak můžete rovnou koupit
lizza
Tak jsem se to snazila koupit, ale nejde to... Kdyz kliknu na zaplatit, pise mi to tohle. Na karte mam penez dost, tak nevim
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.