Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vložky do bot

Od: maryi odpovědí: 3 změna:
Dobry den, koupila jsem si pres internet boty, ktere jsou mi vetsi. Nevite, jestli by do nich sla dat nejaka vlozka, aby mi sedly lepe? Popripade jaka?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, ano, vložky do bot boty “zmenší” (i proto si je tam lidé dávají). Vybrat si musite podle druhu bot a také podle toho, jak moc je noha v bote volna. Zdravím!

liska5
hodnocení

0x

Jo, mají silikonové, tvarované guma-textil, zimní s teplou vlněnou vrstvou, případně s hliníkovou folií / to stříbrné dospod/ .. Dobré je, že si je můžeš přistříhnout. Viděla jsem je v lékárně, v prodejně obuvi i v Bille.

hodnocení

0x

Ano, vložka boty zmenší. Koupíte vložky u Vietnamců, v lékárně, ve zdravotnických potřebách, v obchodech s obuví. Od 20ti kač až do 500kč.

jestli jste z toho nešťastná, klidně boty vraťe nebo vyměňte. Koukněte na jejich stránky na obchodní pomínjy. Fakt to není zas až tak problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]