Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sex v děckém domově

Od: pomoc* odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer, jsem umístěný do takového zařízení když ospod rychle dává dítě pryč a může se tu na tomhle oddělení být jenom půl roku, a
radši jsem to nazval dětský domov protože nevím jak se to vlastně jmenuje. A o co teda jde? Jsem tady umístěný jen pár dní, a dneska jsem se když jsem byl venku v areálu potkal s ostatníma, a hned se začal bavit s dvěma holkama co jsou tu mnohem dýl protože jsou na takovým oddělení dlouhé péče nebo nevim název.
No a kecali jsme, zjistil jsem že jsou to ségry a bavili jsme se tak hodinu, a protože jsou na druhé straně děcáku tak i čísla aby jsme se domluvili kdy se zase potkáme a tak protože jsme si fakt dost rozuměli. Pak se šlo do pokojů na večeři a po véči mi jedna z nich napsala esemesku ať přijdu za altánek teďka jestli chci a já napsal že jo, zeptal jsem se tety jestli můžu a pustila mě na dvacet minut.
Tak jsem tam šel, zase jsme kecali blbli a tak. Mě je 13 skoro 14, té starší taky bude 14 a té mladší bude za půl roku 13. Pak jsme byly z toho skákání a běhání po trávě unavení tak jsme si sedli a pak mi ta starší začala sahat tam dolů, prostě vzala ruku a hladila mě po stehnech atd. , já jsem sebou cukl že jako nevim co dělá a to se přidala i mladší a prý že si to dneska užijeme a tak divne se na sebe smali. Nastasti k nám sla pomalu teta že nás všude hleda a že konec setkani ze jdeme do pokoju tak to naštěstí skončilo a sel jsem . Tedka mi napsala pred chvilkou mladsi zprávu že zítra večer mám být nw stejným místě že něco budeme dělat a takovýho nadrzenyho smajlika.
Vůbec nevím co mám dělat, nikomu z nás jeste není ani 14 a proste nevim jestli tam mam jit nebo ne, jako obě jsou mega hezký ale to se prece nemuze! a kdyz to zisti tety tak z toho bude pruser. asi nečekám že bysme měli se* ale třeba by byl problem ze bysme se nejak sahali atd. Na jednu stranu se to nemuze, je to spatny a na druhou jsou hrozně hezky a jq nevim... Prosim poradte mi nekdo jestli tam mam jit ale zase kdy ne tak je stratim coz nechci ja nevim:(
Kluku tady moc neni nebo pokud jo twk jen tak šestileti a tak a jeou tu spis mimina a holky.
Fakt nevim zaprvy co mají v plánu, jestli tam mam jit ale zase chci byt kamarád s nima...
Prosim poradte mi co mam dělat diky:(

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tebi
hodnocení

13x
Myslím, že jsi v diagnostickém ústavu. V žádném případě se nepokoušte o sex, nenech se ukecat, chceš mít ještě větší problém než máš teď? Nikam nechoď , holek poznáš ještě hodně, na ty, co jsou v ústavu kašli. Když jsou tam, musely něco provést. A mají samy dost problémů, nenech se zatáhnout do problémů.

hodnocení

5x
Skoro bych řekl, že kují nějakou nekalost. Do ničeho se radši nepouštěj. V lepším případě můžeš kolovat nahý v mobilech celého ústavu, varianta je i mnohem horší průšvih...

ltz
hodnocení

4x
Dej si na ně pozor. Když byly tak milé a vstřícné, už dopředu věděly kam směřují. Proč by jste se měli setkávat někde v ústraní, dokonce tak, že vás teta nemůže najít. Nedovol, aby ony tě ovládaly. Ty navrhni setkání tam, kde budete všichni těm vaším tetám očích.

hodnocení

2x

I když se ti pak budou posmívat, na rovinu řekni, že si nebudeš dělat problémy a že intimita je u tebe přípustná jen s někým koho máš hodně rád a to ony nejsou, alespoň zatím. že. Skupinový sex tedy určitě nevedeš. Pošli je do nevěstince. Tím jim trochu utněš hřebínek Asi jsou zkušenější, než je zdrávo. Ono jde nejen o porušení zákonů ale i o nakažení nemocemi atak. Asi stojí obě za eh... hdyž v tomto věku dělají tohle. Stůj si za svým, budeš pro ně ještě přitažlivější.

liska5

Proč by měl usilovat ve 13 o svou přitažlivost pro tyhle mladé ku...kačky? Holky jsou zřejmě z narušeného prostředí. Těm by měl vyhýbat, jestli nechce mít průšvih.

hodnocení

0x
Dělej co sám uznáš za vhodné. Pokud jsou holky pěkné a líbí se ti, tak si běžte hrát a pokud se bojíš, což asi jo když tady píšeš, tak na to raději zapomeň. Tady za tebe nikdo rozhodovat nebude.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]