Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
poradíte mi, jak nejlépe zhubnout, kolikrát týdně mám cvičit?
Děkuji
Věk, váha, životní styl, stravování, geny, kondice, nemoci, léky, muž x žena, psychika, typ zaměstnání?.?.?.?.?.?
Pokud jde jen o pohyb, tak nejvíc se spálí při dlouhodobém výkonu nízké /u mladších a zdatnějších střední/ intenzity. Takže túry, výběhy, kolo, plavání, tanec, míčové hry... Dobré jsou trekingové hole. Zapojené paže drží lépe krok a víc s nimi spálíme kalorií. Zhruba po 45 minutách začíná spalování tuků. Ta domácí cvičení jsou hlavně na zpevnění figury. Cvičte denně, ale velké výběhy zpočátku jen jako vycházky třeba 2-3x týdně a postupně si přidávat. Každý jsme jiný. Jste mladá zdravá nebo starý nemocný?
Vážím hodně - 120 kg, 175 cm výška. Nejhorší je, že miluji sladké a mám sedavé zaměstnaní. Chtěla bych alespoň těch 25 až 30 kg zhubnout. Jsem mladá zdravá.
Toto urcite konzultujte s lekarom, ake cvicenie zvladnete a tiez investujte aspon na uvod do trenera.
Je riziko, ako si poskodite klby, ak to prezeniete.
Vyhledejte dobrého nutričního / výživového/ poradce. Dejte na reference/ doporučení/ jiných. Tam je potřeba postupovat, aby se Vám to nevrátilo. Švagrová dokonce investovala do nějakého vyšetření krve, ze kterého se vycházelo při změně stravy. Chodila pravidelně na kontroly s konzultací. Nejmíň dvanáct tisíc uvalila, ale vypadá mladě a zdravě. Je vidět, že zhubla.
Kupte si knížku Hana Synková: Byla jsem tlustá, jsem, jaká jsem... Je to malé, čtivé a hlavně pochopíte, jak to funguje
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.