Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nejlépe zhubnout?

Od: 0okok odpovědí: 14 změna:

Dobrý den,

poradíte mi, jak nejlépe zhubnout, kolikrát týdně mám cvičit?

Děkuji

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

4x

Cvičit klidně každý den, pohyb kilometry pěšky,na kole neuškodí.Ale hlavné je správné stravování,omezit sladkosti,sladké nápoje,alkohol...

meta
hodnocení

2x
Záleží kolik vám je, kolik vážíte, kolik chcete zhubnout, na jaký pohyb jste dosud zvyklý/á, jaký máte jídelníček..? Potřeba se trochu rozepsat. Všeobecně lze doporučit pohyb/cvičení klidně denně ať už jste obézní či štíhlý.

liska5
hodnocení

2x

Věk, váha, životní styl, stravování, geny, kondice, nemoci, léky, muž x žena, psychika, typ zaměstnání?.?.?.?.?.?

Pokud jde jen o pohyb, tak nejvíc se spálí při dlouhodobém výkonu nízké /u mladších a zdatnějších střední/ intenzity. Takže túry, výběhy, kolo, plavání, tanec, míčové hry... Dobré jsou trekingové hole. Zapojené paže drží lépe krok a víc s nimi spálíme kalorií. Zhruba po 45 minutách začíná spalování tuků. Ta domácí cvičení jsou hlavně na zpevnění figury. Cvičte denně, ale velké výběhy zpočátku jen jako vycházky třeba 2-3x týdně a postupně si přidávat. Každý jsme jiný. Jste mladá zdravá nebo starý nemocný?

0okok
hodnocení

Vážím hodně - 120 kg, 175 cm výška. Nejhorší je, že miluji sladké a mám sedavé zaměstnaní. Chtěla bych alespoň těch 25 až 30 kg zhubnout. Jsem mladá zdravá.

Toto urcite konzultujte s lekarom, ake cvicenie zvladnete a tiez investujte aspon na uvod do trenera.

Je riziko, ako si poskodite klby, ak to prezeniete.

0okok
31.08.22 19:52
hodnocení

Děkuji.

meta
U Vás bych začal jídelníčkem - začit jíst zdravě, vypustit všechno kde je přidaný cukr a ideálně vynechat bílou mouku. Samozřejmě nehladovět jíst do syta a pravidelně.
liska5

Jen to je o vůli a to je šílené. Tam je závislost. První bude asi nastavit si to v hlavě.

hodnocení

1x

Nie je cvicenie ako cvicenie. Musite dostat tepovu frekvenciu na mierne vyssie hodnoty aspon na 30 minut a sucasne obmedzit celkovy energeticky prijem za den.

Z hladiska chudnutia nefunguje napr povozit sa pomalym tempom 5km na bicykli po rovine alebo sa trosku ponatahovat na joga sposob.

liska5
hodnocení

1x

Vyhledejte dobrého nutričního / výživového/ poradce. Dejte na reference/ doporučení/ jiných. Tam je potřeba postupovat, aby se Vám to nevrátilo. Švagrová dokonce investovala do nějakého vyšetření krve, ze kterého se vycházelo při změně stravy. Chodila pravidelně na kontroly s konzultací. Nejmíň dvanáct tisíc uvalila, ale vypadá mladě a zdravě. Je vidět, že zhubla.

Kupte si knížku Hana Synková: Byla jsem tlustá, jsem, jaká jsem... Je to malé, čtivé a hlavně pochopíte, jak to funguje

hodnocení

1x
K čemu cvičit? Důležitá je strava.

hodnocení

0x
Rapidne zmenit jidelnicek, to uz je moc,

hodnocení

0x

Být šťastný. Šťastní lidé nemají ten hrozný hlad.

tebi
hodnocení

0x
Nejlépe se hubne v zaměstnání, takze makat fyzicky,ne sedět na zadku - když chci hubnout nejím sladkosti. Sport je sice super, ale kdybyste chtěla sportovat hodně časově nemáte kdy. Takže v práci makat, ne hledět z okna kanceláře, jíst málo a málo kdy. Vůbec nepít nic slazeneho, nic smaženého, pečivo výjimečně, a zase když budete v poklusu celý den, jídlo ustoupí do pozadí, necpat se večer.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]