Dobry den, narazila jsem na jednu pani, ktera prodava nike air forcy. Poslala jsem ji nabidku ceny, kterou mi prijmula. Ale pak se jsem se divala na jeji profil a prodava tam jeste jednou skoro ty same boty. Navic ma jen 2 hodnoceni. Myslite, ze si je mam od ni koupit a verit ji nebo radsi od nekoho, kdo ma vice hodnoceni?
Fakt potřebujete boty z druhé ruky? No, to je vaše věc, ale zrovna tenhle profil mi moc důvěryhodný nepřipadá. Skladbou těch věcí, ale já jsem hodně podezíravá, Vinted je plný podvodníků.
Pokud koupíte přes tlačítko KOUPIT, vaše peníze jsou do úschovy vintedu, a teprve až potvrdíte bezproblémový příjem věci, kupující obdrží peníze. Takže pokud neuskutečníte obchod mimo vinted, s cílem ušetřit poplatek, tak se nemusíte bát.
Já bych nekoupil nic od někoho, kdo ani neumí správně napsat název toho, co prodává. Ale jinak bych v tom neviděl problém. Asi je tam nová a zatím toho moc neprodala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.